http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Kapitel 7 : Abelonerne vidste ikke hvad de skulle bruge deres halv-nøgenhed til

Oda har ordet > Kapitel 1 - 13


Abelonerne
vidste ikke hvad de skulle bruge deres halv-nøgenhed til !

Den var på mange måder et handikap, derfor blev de tvunget til at finde på forskelligt for at kunne klare sig.

Det var ikke noget der skete fra den ene dag til den næste, der gik lang tid og rækkefølgen af de forskellige færdigheder Abelonerne tilegnede sig er gemt i tidens tåger, men efterhånden fik den flok - som den der havde fået for mange lus i skindpelsen tilhørte - styr på mange ting og udartede sig til dem de er i dag.

Det vil ikke være muligt for hverken profeter eller professorer at modsige denne påstand, de var der jo ikke da denne abe plukkede totter af sin skindpels, men der kan føres masser af beviser for, at der i Abelonernes historie har været adskillige, som på bunden af deres sind aner, at det Abelone - flokken udartede sig til begyndte med at en eneste abe havde fået for mange lus i skindpelsen og befandt sig udenfor flokken i et stykke tid.

Der findes utallige fortolkninger af denne begivenhed og i Abelonernes historie er der tydelige spor af dem.Ravnene er ikke i tvivl om at Abelonerne kom fra en chimpanseflok, men hvor i en af de tropiske skove i Afrika den holdt til er uklart. Det kan vel også være lige meget efter så lang tid, der befinder de sig jo ikke mere.

Nogle videnskabsfolk havde regnet ud at ligheden imellem chimpanserne og - Abelonerne - er meget stor imellem 98/99 % af deres gener er identiske - andre at det er gorillaer de ligner mest, det har også med beregning af gener at gøre. Abelonerne går meget op i at beregne og sætte tal - på alt.

Det morer ravnene sig meget over.

Odas næste skridt vil være at rette på påstanden i Darwins teori som siger at udviklingen i de forskellige arter beror på, at det altid vil være de stærkeste der overlever og viderefører en gunstig forandring.

For Abelonernes vedkommende er det nemlig det modsatte som gør sig gældende.

At den gode Charles Darwin kom til netop det resultat kan meget vel hænge sammen med at han var en lærd forsker som fulgte de afstukne regler på de højere læreanstalter der havde oprindelse i antikkens klassiske metoder hvor den stærkes ret og dominans var uundgåelig og senere i meget høj grad var blevet fastlagt af de munke som oprettede og videreførte de forskellige læreanstalter - en kendsgerning som ofte bliver overset - selvom religionsforkyndere faktisk var de eneste som kunne læse og skrive, noget Abelonerne i almindelighed ikke gav sig af med.

Se bare den første Danmarks historie som Saxo har ansvaret for, han var præst, hvad der tydeligt fremgår af de begivenheder han valgte at beskrive og holdningen til dem.

Og selvom Darwin var botaniker glemte han at tage planternes betydning med i sin teori.Det at Abelone - flokken blev halv-nøgne på den måde
som Oda allerede har gjort rede for

var ingen gunstig styrkelse, men en svækkelse!Back to content | Back to main menu