http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Vane i hjemmet forurener som rygning

Arkiv 2018Rygning er ondskab og djævelen. Rygere er zombier der går hypnotiserede rundt og kaster med cigaretskodder efter børn og gamle. Tobaksrøg er en dræbergift på niveau med miltbrand. Den passive rygning har været en effektiv løgnehistorie til at skræmme befolkningen, og har dannet grundlag for et billede af rygere som skammelige massemordere.Alt hvad der skal dæmoniseres kan sammenlignes med rygning.

Stearinlys

Enhver der har tænkt lidt over begrebet passiv rygning, har let kunnet affeje passiv rygning som noget hysteri. Der er jo så meget underligt i luften. Men der er altid nogen der hopper på tossede historier. For den tænksomme er det klart at andre 'rygende ting', såsom stearinlys må komme i fokus.

BT, den 11 november 2019, Vane i hjemmet forurener som rygning


I artiklen er den første advarende og formanende sætning '… stearinlys forurener lige så meget som at ryge indendørs….'

Herfra skal der lyde et lettelsens suk - indendørs rygning er lige så harmløst som stearinlys! Tak, det vidste vi allerede.

Artiklen fortsætter '… særligt lys, som får lov at brænde ned, danner mange sodpartikler….'

Disse spøgelseshistorier stammer fra det norske 'Folkehelseinstitut'. Den endegyldige anbefaling er:

'Vil man gerne skabe hyggestemning, der er garanteret fri for skadelige partikler og irriterede slimhinder, anbefaler eksperterne, at man i stedet tænder led-lys i stuen'.

Eksperterne har talt!

Vores anbefaling

Vi anbefaler på det mest bestemte at man skaber en god hyggestemning i stuen ved at tænde et par rigtige stearinlys. Og husk at ryge et par cigaretter eller anden tobak, det giver den bedste stemning. Hvis man ikke kan ryge tobak, så kan man i stedet tænde et par røgelsespinde. De var en gang lige så populære og hyggelige som tobak.

Tobak-jatak.dk d. 18 - 11 2019


Back to content | Back to main menu