http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


De lortefarvede cigaretpakker

Arkiv 2016 > Arkiv 2015


Sundhedspuritanere kender ingen grænser. Måske er det fordi ingen har trukket en grænse for dem. De evner åbenbart heller ikke at trække grænser for deres egen adfærd. Hvad det kan være et udtryk for rent psykologisk, skal vi lade være usagt.

Intet er for småt og idiotisk for sundhedspuritanere. En af puritanernes idiotiske ideer er, at de skal bestemme hvilke farver og mønstrer der skal være på cigaretpakker (og andre tobaksemballager). Man skulle mene at det er noget tobaksfabrikanter selv kan finde ud af. Men eftersom sundhedspuritanere mener de ejer hele verden, så bilder de sig også ind at de ejer cigaretpakker.
Sundhedspuritanere har en plan som de kalder 'neutralt farvede' cigaretpakker. De vil tiltage sig retten til at bestemme over cigaretpakkers farver. Den farve som sundhedspuritanere mener der skal være på cigaretpakker er en lortefarve. Farven er derfor overhovedet ikke 'neutral'.

Navnene på cigaretterne skal skrives med den samme type skrift, uanset hvilket mærke cigaretter der er tale om. Det er naturligvis af foragt for kundernes ønske om at kunne skelne mellem de forskellige mærker cigaretter.

Hele kampagnen imod rygning er en lang nedrakning. For sundhedspuritanere gælder det om at pisse rygere så meget ned af ryggen, som muligt. Og naturligvis kan sundhedspuritanerne få afløb for deres nedrighed, under dække af at det er 'for rygernes eget bedste'. Lortefarvede cigaretpakker er ingen undtagelse.

Fra skolegården

Hvis man forestillede sig den form for adfærd i en skolegård, ville man nok vide at sige fra. Tænk hvis en klikke af elever havde fri ret til at kanøfle andre elever i skolegården. Mon de kunne dække sig ind under at det var til de kanøfledes 'eget bedste'. Kunne man forestille sig at en skolegårdsbølle blev taget ind på rektors kontor for at forklare hvorfor andre elever skulle kanøfles? Hvad mon reaktionen ville være hvis bøllens svar var at 'det er godt for de andre elever at blive kanøflet'?

Udenfor skolegården gælder andre regler. Hvis man vil være bølle, gælder det bare om at finde et godt påskud, så kan man i millioner af menneskers påhør, give sig til at rakke ned på andre. Og slippe afsted med det, men en forklaring om at det er godt for dem der bliver rakket ned, at blive rakket ned.

Sundhedspuritanernes konference om lortefarvede cigaretpakker

Sundhedspuritanere har gjort det til en betalt levevej, at rakke ned på andre.

Således blev der den 20. juli 2015 afholdt en 'konference' i Paris om de lortefarvede cigaretpakker. 'Eksperter' i sundhedspuritanisme har 'debatteret' hvordan man skal skaffe opbakning til at diktere cigaretpakkers farve. Lortefarven vil blive kaldt for en 'neutral farve'.

Sundhedspuritanerne har talt om hvilken betydning det har for 'børnene'. Ikke mindst har sundhedspuritanerne gjort det til deres mission at være herrer over hvilke vaner ufødte børn skal have i deres voksenliv. Konferencen on de lortefarvede cigaretpakker er naturligvis afholdt som en 'sundhedsudgift'. Med lortefarver skal kræft bekæmpes.......

Konference om lortefarvede cigaretpakker i Paris

Back to content | Back to main menu