http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Sundhedsfascismens falske videnskab om tredjehåndsrygning

Arkiv 2014


En gruppe sundhedsfascister ved University of California, Riverside, i USA er i gang med at kultivere antirygefanatismens nyeste skræmmebillede. Det drejer sig om såkaldt tredjehåndsrygning. Sundhedsfascisterne i Californien vil udføre noget forskning i tredjehåndsrygning. Det interessante er, at før den postulerede forskning overhovedet er udført fastslår sundhedsfascisterne.

1. At tredjehåndsrygning er farlig.

2. At forskningen vil vise det.

3. Hvillke lovmæssige tiltag der skal komme ud af det.


Sundhedsfascisterne har åbenbart drevet passiv rygning spøgelset så langt de kan. Et nyt spøgelse skal drives op af ingenting, så der kan komme nogle flere 'tiltag imod rygning'. Dette nye spøgelse hedder tredjehåndsrygning.Meget kort fortalt er tredjehåndsrygning den lugt der kan stamme fra noget tøj man har haft på i et lokale hvor nogen har røget. Det er altså ikke frisk tobaksrøg, men derimod noget der har været i kontakt med tobaksrøg. Begrebet tredjehåndsrygning er så spekulativt at det er svært at beskrive. Men tredjehåndsrygning skal kultiveres af sundhedsfascister, ellers løber antirygefanatismen tør for interesse.

Den amerikanske sundhedsekspert professor Michael Siegel, ansat ved Boston University, har iagttaget hvordan antirygefanatismen er degenereret. På sin blog har han siden 2005, næsten dagligt, kommenteret antirygefanatismens pervertering af videnskab. Antirygefanatismen stræber efter dæmonisering af rygere uanset hvor vanvittige metoder der skal tages i brug.

På sin blog,
The Rest of The Story, Tobacco News Analysis and Commentary, har Michael Siegel beskrevet den fremgangsmåde som sundhedsfascisterne ved University of California, Riverside har brugt. Sundhedsfascisterne har sendt en ansøgning om et postuleret forskningsprojekt, hvor de har redegjort for resultaterne inden den postulerede forskning er blevet udført!. Sundhedsfascisterne har også beskrevet hvilket politiske tiltag der skal komme ud af det. Det er klart, at der overhovedet ikke er tale om forskning. Det drejer sig om at fabrikere noget retorik, som skal bruges til at opnå politiske mål. I dette tilfælde mere lovgivning om rygning.

Sundhedsfascismens metoder er tydeligvis perverterede. Det er meget let for lægmand at gennemskue. Men sundhedsfascister udfører åbenlyst videnskabelig forfalskning. Sundhedsfascister behøver tilsyneladende ikke at frygte at de bliver afsløret.Der er overhovedet ikke gjort noget forsøg på at tilsløre den falske videnskab.

Der kan kun være en forklaring på det. Den såkaldte 'presse' (medierne) er indforstået med at pervertering af videnskab foregår i en 'god sags' tjeneste. Millioner og atter millioner af mennesker skal indoktrineres i falske doktriner i den sags tjeneste at skabe et sundheds-supermenneske. Det kræver ikke stor skarpsindighed fra en journalist at optrevle hvad der foregår. Det er ret nemt. Men det sker ikke.

Denne form for pervertering af videnskab finder ikke kun sted indenfor rygningens område. Det er foregået i et århundrede på det såkaldte 'narkoområde'. Perversion af videnskab finder sted indenfor alkohol- og kostområdet. Det er ikke begrænset til sundhedsområdet. Og det finder ikke bare sted i Danmark. Det har fundet sted til alle tider.
Antirygefanatismen vil falde sammen. Sundhedsfascismen vil falde sammen.

Propagandaen der skaber en illusion om det fremtidige tusindårsrige fuld af sundhed vil falde sammen. Der findes ikke noget tusindårsrige. Der vil ikke komme noget tusindårsrige.


Tidligere artikel om dette emne:
Fabrikation af videnskab om trediehåndsrygning
Back to content | Back to main menu