http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Kapitel 21 : For en gang skyld dukkede ravnene op

Oda har ordet > Kapitel 1 - 13 > Kapitel 14 - 32

For en gang skyld dukkede ravnene op - i Odas have - om dagen!Oda skævede ud ad vinduet - overrasket - det var sjældent de viste sig for hende i dagslys. De sagde ikke noget, sad bare helt stille og da hun åbnede vinduet lettede de og forsvandt. Men da hun lå i sin seng og havde slukket lyset sad de som de plejede på fodkanten.
Oda: Jeg så Jer ude i haven, men I stak af da jeg åbnede vinduet.
Ravnene: Vi hjælper dig med din fabel, det skal foregå om natten, sådan er det bare.
Oda: Nå ja, men har i dagens løb tænkt meget på det I sagde sidst I var her.
Ravnene: Det ved vi godt. Du dykkede langt tilbage i de skaldede abers historie, men du sprang egypterne over. Det er ellers dem der begyndte at samle på kadavere og fandt på at lave en slags dokumenter
Oda: Jeg har da vist billeder af de pyramider de opbevarede deres afdøde i, men det med deres hieroglyffer tog jeg mig ikke så meget af, der er alligevel ikke nogen som forstår helt hvad de betyder. Og jeg er usikker på hvor stor indflydelse de har haft på den europæiske historie, hvis jeg spreder mig for meget bliver det endnu mere speget end det allerede er. Men her er de, så kan I selv se på dem.
Ravnene: Det kan der være noget om, men helt kan du ikke komme udenom dem. De blev brugt i mange år.
Oda: Det er så længe siden.
Ravnene: Åh ja, men nogle af deres ideer hænger fast stadig i hvert fald det med at samle på kadavere og lave dokumenter. Kloden har snart fået nok af dem. Bare vent!
Oda: Det sagde I også noget om forleden, tror I Abelonerne nærmer sig ragnarok
Ravnene: Vi giver os ikke af med at tro - se dig om - det er længe siden profeter og kræmmere masede sig ind i den del af verden, hvor du bor. Indtil de kom gik det da nogenlunde her. Det har du måske glemt.
Oda sukkede: Det ved jeg godt, men det nytter ikke jeg siger det når ingen vil høre på mig.Back to content | Back to main menu