http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Den farlige koffein

Arkiv 2018
Tobak står for skud i disse år. Sådan har det været i næsten 40 år. Men det er klart, at sundhedsfanatismen ikke kan nøjes med tobak. Den er grådig, og vil have mere.

Kaffe er et oplagt hadeobjekt for sundhedsfanatismen. I praksis er der ikke den store forskel på tobak og kaffe. Tobak er primært noget der ryges, kaffe er noget der drikkes. De sjælelige virkninger af tobak og kaffe er næsten ens.

Behøver vi at nævne at kaffe indeholder koffein, som er det opkvikkende stof i kaffe?


Lidl går et ønsket statsligt forbud i bedene

Sundhedsfanatikere fra den såkaldte 'Hjerteforeningen' har, med indsamlede midler, betalt for at lave lobbyarbejde hos discount kæden Lidl. Hvad er resultatet af dette lobbyarbejde? At Lidl vil indføre et forbud mod at sælge 'energidrikke' (der indeholder koffein) til personer under 16 år. Der skal formodentlig være alderskontrol.

16/6-2018: Direktør vil have forbud imod salg af energidrik

Bemærk at WHO ('verdens sundheds organisationen' - en FN organisation) står bag ønsket om forbud. Hjerteforeningen fungerer blot som frontfigur for WHO. WHO vil have at staten skal indføre forbuddet.

Lidl skal blot fungere som murbrækker.

Det første trin

Hvorfor skulle man nøjes med at begrænse 16 åriges adgang til at købe energidrik (og alkohol, som allerede er lovbefæstet forbudt for 16 årige)?

Der er jo mange andre varer i Lidl som man kan komme galt afsted med. I Lidl kan man købe såvel småkager som smør og brødknive. Tænk på hvor galt det kan gå!

Hvad værre er, så kan de unge mennesker jo købe kaffe. De kan lave deres egen energidrik af stærk kaffe og sukker! Det ender med en katastrofe!

Det letteste vil simpelthen være, at forbyde personer under 16 år at handle i Lidl. Så kan det ikke gå galt.

Det sidste trin

Den yderste konsekvens af denne tankegang er, at man helt forbyder mennesker at handle i Lidl. Naturligvis skal dette forbud udvides til alle forretninger. I det hele taget er forretninger noget skidt. De skulle forbydes alle sammen.

Det er alt for farligt med forretninger.

Eksperternes rolle

Den perfekte løsning på alle disse lurende farer er, at WHO og deres frontfigurer (Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, etc.) får al magt over hvad man må få. Én gang om ugen vil alle mennesker modtage en pose fra 'eksperterne'. Denne pose indeholder at hvad man må få, så man kan leve sundt. Det er vejen til 'de gode liv'.

Det vil medføre at mennesker kan leve lykkeligt i al fremtid, fra fødsel til grav. Den evige lykke vil blive opnået! Hurra!

Tobak-jatak.dk

D. 18 - 6 2018

Back to content | Back to main menu