http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


De svenske snus knive

Arkiv 2016 > Arkiv 2015


At sundhedsfascister lyver om tobak kommer næppe som nogen overraskelse. Men som regel pakker sundhedsfascister deres løgnehistorier ind i nogle finurlige statistikker som de kalder for 'videnskab'. Efterhånden som løgnehistorierne om tobak bliver mere fantastiske, bliver det sværere at opdigte noget 'videnskab' til at underbygge løgnene.

Det afholder naturligvis ikke sundhedsfascister fra at lyve. Men nogle gange bliver løgnene så fede, at menigmand kan gennemskue dem.

Den Irske minister

Irland har nogle af Europas strammeste rygelove. Den Irske minister for børn og unge, Dr. James Reilly vil have rygelove der er endnu strammere. For at underbygge sin autoritet fortæller 'doktoren' (ja, han er læge) fantastiske historier om tobak. For nylig (17 februar 2015) har han på et åbent udvalgsmøde i det Irske parlament, fortalt den mest fantastiske løgnehistorie om svensk snus.

Udtalelsen er lagt på youTube.

Udtalelsen er på engelsk. En dansk oversættelse af ministerens udtalelse er:

”Hvem i dette lokale ville tro at et af de mest fremskredne samfund i Europa i dag har et tobaksprodukt der indebærer at brugeren skærer sig i munden og lægger tobak under overlæben for at absorbere det? Dette land er Sverige. Salget af snus, som produktet kaldes, er fortsat betydeligt. Det er undtaget fra EU's tobaks direktiv, da det var nødvendigt med et kompromis. Man må ikke undervurdere tobaksindustriens evne til at tiltrække brugere til dets produkter gennem nye og innovative metoder....”

Altså – svensk snus indebærer at man
skærer sig i munden og lægger tobak i munden for at optage det! Det har den Irske minister i ramme alvor udtalt. Og denne minister er læge af uddannelse

Vi kender dem - de Svenske selvskærere!

I Danmark er vi vant til at se Svenskere. Og vi kender naturligvis alle sammen de svenske mænd, som er ivrige brugere af snus. Vi kender de bittesmå poser med snus som de putter i munden. Vi har set de bittesmå poser en gang i mellem - på gaden.

Og vi har alle sammen set de svenske mænds
store snus knive! Ja, vi har så. Vi har alle sammen set hvordan svenske mænd fra tid til anden trækker deres snus knive, og dolker sig i munden, lige før de lægger portionspakket snus i munden. Det er et værre blodbad, er det så. Og de svenske mænd efterlader spor af blod efter sig – gør de så. Man ser de store blodpøle overalt i København, gør man så.

Ja, vi har selv set de svenske snus knive, har vi så!

Man lyver med munden

Hvordan lyver en minister? Hvordan lyver en læge? Hvordan lyver en politiker?

De lyver på den måde som den Irske minister for børn og unge, 'Doktor' James Reilly lyver – med munden.

Det næste den Irske minister for børn og unge bør gøre er, at demonstrere hvordan man bruger en svensk snuskniv til at dolke sig selv i munden. Og når han er færdig med det, kan han passende bruge den svenske snuskniv til at skære munden ud af sit ansigt. Så kan han ikke fortælle flere løgnehistorier om tobak.


Læs om
'Doktor' James Reilly på Velvet Glove, Iron Fist


Back to content | Back to main menu