http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Hvordan laver du mentolcigaretter?

Arkiv 2018Umiddelbart synes dette at være et besynderligt spørgsmål. Hvorfor skulle der være nødvendigt at lave mentolcigaretter? Det er vel bare at købe en pakke? Men der er kræfter i gang som vil forbyde rygning og tobak. Et trin på vejen til det er, at forbyde mentolcigaretter.
EU har forbudt mentolcigaretter med virkning fra 20. maj 2020. EU er naturligvis en institution der har misforvaltet Europa. Så naturligvis skal Europa misforvaltes ved at forbyde mentolcigaretter. Det har ingen som helst helbredsmæssig betydning om der er mentol i cigaretter. Men det betyder noget i forhold til at opnå endnu et trin på vejen til forbud.

EU er ikke alene om denne leg. Forbuddet finder sted i nært samarbejde med FN. Forbudslegen er en del af globalismen. Globalisme dækker over mange tinge – herunder forbud imod tobak.

For mange år siden har undertegnede eksperimenteret med at lave mentol tobak. Det er faktisk meget let. Men det kræver lidt eksperimenter af finde den rette blanding.

Hvad skal du bruge?

For at lave mentolcigaretter skal du bruge følgende: mentol, cigarettobak og cigarethylstre. Og du skal også bruge en cigaret rullemaskine. Det eneste der umiddelbart virker svært at finde, er mentol. Men det er faktisk meget nemt.

Det kan købes på et apotek. Men der er andre steder at købe det.

Mentol er en slags krystal. Og det kan man købe i 50, 100 eller 200 grams pakker på internettet. Et sted at købe det er på Amazon. Det kan helt sikkert også købes andre steder på internettet. Det er rene mentol krystaller der skal bruges.

Blandingsforhold

Et godt udgangspunkt for en blanding er følgende:

40 gram cigarettobak og 2 gram mentol krystaller.

Mentol krystallerne skal knuses i mindre stykker. Disse drysses i tobaksblandingen, og blandes grundigt. Så skal blandingen helst hvile et par dage i en lukket beholder, f.eks. i en lukket pose.

Der findes opskrifter på internettet. Men kig ordentlig efter. Og brug kun rene mentol krystaller.

Afprøv og eksperimenter

Når det er sket, kan du afprøve blandingen ved at lave en hjemmerullet cigaret med tobak og hylster i en cigaretmaskine.

Hvis mentol smagen er for stærk i forhold til tobakken, så må du tilsætte mere tobak. Hvis mentol smagen er for mild, må du tilsætte lidt mere mentol i tobaksblandingen. I løbet af nogle eksperimenter burde du kunne finde den blanding der passer dig bedst.

På denne måde kan du få mentol cigaretter, selv om de er forbudt. Men det kan jo være at du kan finde nogle smuglercigaretter i stedet. Det er måske nemmere.


BT, 4. maj 2016 – Nu bliver mentolcigaretter forbudt


Tobak-jatak.dk d. 10 - 3 2020


Back to content | Back to main menu