http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Den store pølsepanik

Arkiv 2016 > Arkiv 2015


Så er den gal med kræften igen. 'Verdenssundhedsorganisationen' WHO har erklæret at 'forarbejdet kød' er kræftfremkaldende. 'Forarbejdet kød' omfatter i denne sammenhæng bacon og pølser. Ideen er åbenbart at vi alle sammen skal blive skrækslagne over nogle harmløse pølser.

Kræftens Bekæmpelse, der fungerer som WHO's villige skødehund, giver opbakning til pølseskrækken. En 'forskningsleder' hos Kræftens Bekæmpelse bjæffer med på ordene ”Det er noget man skal tage meget alvorligt”.Alvoren

Pølseskrækken kan nemt få tag i befolkningen. Hvis det sker, vil Folketinget og EU lave stakkevis af love og reguleringer om pølser og bacon. Den første 'debat' i Folketinget om pølseskrækken venter forude. Med alt hvad det indebærer af udtalelser fra 'eksperter', producenter og 'politikere'. Pølseskrækken kan blive en stor sag for alle dem der vil have vores opmærksomhed.

En afgift

Hvem ved hvad puritanernes pølsepanik kan ende med? Eftersom verdenspuritanerne i WHO har kategoriseret 'forarbejdet kød' i samme kræftfremkaldende kategori som cigaretter, er det meget let at forudsige. Der kan komme en afgift på forarbejdet kød, for at begrænse forbruget!

De afgiftsivrige politikere har altid haft svært ved at holde sig fra borgernes pengepung. Så en pølseafgift ligger bestemt indenfor rækkevidde. Naturligvis kan en pølseafgift skrabe de penge ind, som den forhadte fedtafgift ikke kunne holde til. Pølsesmugleri kan få en stor fremtid.

Børnene

Det må blive en selvfølge at 'børnene' vil blive inddraget i pølsepanikken. Små godter som 'pølsehorn' vil blive gransket. Mon 'børnene' kan tåle disse 'kræftfremkaldende' måltider?

Det kan vel kun være et spørgsmål om tid før 'forarbejdet kød' vil blive bandlyst fra kommunale børnehaver. Et forbud imod at medtage de formastelige pølser i skolen må snart følge. Kan det være at forældre der laver madpakker med 'forarbejdet kød' vil blive indkaldt til en 'vejledende samtale'?

Pølseskrækken har store perspektiver for verdenspuritanerne.

Grænseløshed

Der er tilsyneladende ingen nedre grænse for hvilke dumheder verdenspuritanere kan få sig selv til at ytre. At dømme efter befolkningens villighed til at give efter for verdenspuritanere, er grænsen langt fra nået. Der er plads til mere dumhed. En dag vil grænsen dog blive nået. Befolkningens mistanke vil blive vakt. Men der går nok nogen tid før det sker.

Puritanere er mennesker der ikke kender nogen grænse. Der findes naturligvis en sikker metode til at få lukket munden på en puritaner. Denne metode kræver et reb og en lygtepæl. Men mindre kan også gøre det. Man kan, for eksempel, vælge at ignorere puritanere.

Men det kræver viljestyrke og en rygrad af stål. Er det noget du har?Ekstra Bladet:
Brunch bombe: Bacon og pølser så farligt som arsenik, asbest og cigaretter

Berlingske :
Dødens pølse: Nu er kød noget, vi skal tage stilling til

Tobak-jatak.dk

D. 28-10 2015

Back to content | Back to main menu