http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Rygestop i Corona køen

Arkiv 2018


Antirygerne er vor tids pestilens. De er som kakerlakker, der altid vender tilbage, uanset hvor mange man dasker ihjel. Lige meget hvad, så stiller antirygere sig op ved enhver lejlighed, for at gøre begivenheden til en rygestop kampagne. Det gælder også fremkomsten af Corona virussen.

Se bare her.Region Hovedstaden, der står for sygehusenes drift, vil iværksætte at rygestop medarbejdere skal chikanere dem der kommer ud efter en coronaprøve. Det går ud på at chikanere rygere til at holde op med at ryge.


Berlingske, 16/5-21: Covid-19-frygt skal få rygere til at kvitte smøgerne


Antirygere bliver dybt misundelige når de ser nogen der får al opmærksomheden. Så antirygerne forsøger altid at tvinge sig adgang, så de selv kan få del i opmærksomheden. Det er den skamløshed der præger disse antirygere. Og igennem historien har de altid opført sig på denne måde.


Et medlem af Regionsrådet, Leila Lindén (S), udtaler om ’rygestop medarbejderne’, blandt andet:


”…. Folk ved godt, at det er dem selv, der bestemmer, og at det vil være ret let at sige til medarbejderne, at det har man ikke lyst til at høre om.”


Siden hvornår har det været meningen at rygerne selv skulle bestemme? Og hvornår har antirygere nogensinde taget et ’nej’ for pålydende? Antirygerne bliver jo bare ved og ved. Ikke engang Jehovas Vidner er lige så anmassende som antirygere.


Historien er ved at gentage sig. Det sorte marked kommer altid i spil når antirygerne har fået frit spil til at gøre som det passer dem. Handlen med tobak går under jorden. Tobakken havner steder hvor antirygerne ikke tør nærme sig. Rygerne køber deres tobak på det sorte marked. Og så vinder rygerne alligevel.


I Danmark er den første ’illegale’ cigaretfabrik allerede blevet opdaget og lukket af politiet. Det bliver ikke sidste gang det sker. Tobakken vil finde vej. Og tobakken vil vinde. Det har den altid gjort, og det vil den også gøre denne gang.


Tobak-jatak.dk d. 18 - 5 2021

Back to content | Back to main menu