http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Forbud er vejen til det evige liv

Arkiv 2016 > Arkiv 2015


Puritanere elsker forbud der giver dem magt over andre mennesker. For at bane vejen til nye forbud, fremstiller puritanere 'videnskab' der skal 'bevise' at forbuddene er 'nødvendige'. Nøje betragtet er puritanere mistænkeligt heldige med at få deres 'videnskab' til at passe med deres politiske intentioner. Det gælder også når det drejer sig om at forsvare puritanernes tidligere indførte forbud. Gamle forbud skal forsvares. Og det benytter puritanere også 'videnskab' til.Et enkelt forbud

I strømmen af 'nyheder' har puritanere plantet en historie om en af de love de selv har agiteret for. Det drejer sig om et forbud imod brug af transfedtsyrer der blev indført i Danmark i 2004. Puritanere har 'forsket' i hvilken effekt forbuddet har haft. Så må man spørge sig selv hvilket resultat puritanerne mon er nået frem til?

Puritanerne har 'forsket' sig frem til at deres eget forbud 'redder' 700 mennesker om året fra at dø af 'hjerteproblemer' i Danmark. Puritanernes forbud virker, viser deres 'forskning'. Det er vel nok heldigt for puritanerne!

Hvis der bare var forbud nok, så kunne vi måske indføre det evige liv....

Andre ideer

Foranlediget af 'forskningen', har puritanere i Hjerteforeningen anbefalet at

”.. overføre erfaringerne til andre områder og for eksempel forhøje afgifterne på tobak for at reducere rygning, indføre afgifter på usunde fødevarer og regulere saltindholdet i industrielt forarbejdede fødevarer.”

Højere afgifter på tobak – det lyder vel nok originalt! Det har vi aldrig hørt om før. En afgift på 'usunde fødevarer' er også noget helt nyt. Måske vi skal have en 'fedtafgift'.....?

Hvor mange menneskeliv har puritanerne 'forsket' sig frem til man kan redde hvert år ved at 'regulere saltindhold' i fødevarer?

Et regnestykke

I Danmark er der indtil videre omtrent 70.000 love og forordninger. De må være indført med en eller anden begrundelse. Hvis nu hver af disse love i gennemsnit 'redder' 700 mennesker om året, hvad kan det betyde?

70.000 love x 700 liv om året = 49.000.000 liv om året i Danmark. Der er lige over 5.000.000 mennesker i Danmark.

Hvert år bliver 10 gange Danmarks befolkning reddet af lovgivning! Det er fantastisk!

Nyheder

Nyheders kvalitet er ekstremt lav. Denne lave kvalitet af nyheder kan kun betyde en ting – at læserne af nyhederne er ekstremt dårlige til at vurdere hvad det er de læser. Det er trist at konstatere det, men mennesker er desværre meget lette at narre.

Hvis det må give anledning til noget, må det forhåbentlig være at du, kære læser, kigger dig selv ordentligt i spejlet. Hvad lader du egentlig slippe ind i din sjæl når du læser? Har du tænkt dig at muge ud? Vil du være mere kritisk med alt hvad du læser?

Virkelig?

Berlingske Tidende:
Et enkelt fødevarforbud kan have reddet tusinder af liv


Tobak-jatak.dk

D. 16-09 2015

Back to content | Back to main menu