http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Sundhedsfascister uden geværer

Arkiv 2016


I nogle år har der været interesse for e-cigaretter. Disse kaldes også dampere. En vis andel af cigaretrygere er overgået til at bruge disse apparater. De erstatter rygning af cigaretter. Mange dampere har haft stor glæde af disse damp cigaretter. Men sundhedsfascisterne kan ikke lide det, når der er nogen der hygger sig. Således med cigaretter. Således også med e-cigaretter.

De overlegne dampere

I nogle år har damperne givet den som overlegne overfor rygere. De har argumenteret at dampning er 'sundere' end at ryge. Budskabet har været at rygerne er 'snavsede' og at damperne er 'rene'. Det er givet, at dampning er blidere for helbredet end at ryge tobak. Men det er ikke relevant.

Det har vi vidst i lang tid hos Tobak-Jatak. Vi ved af erfaring og indsigt, at sundhedsfascismen ikke kender nogen grænse. Sundhedsfascister er motiveret af en indre trang til at bestemme over andre. Sundhed er blot det påskud de bruger som et skjul for at udleve deres indre trang til at kue andre mennesker.Kontrol med damp

Siden juni måned 2016 har der været nye 'bestemmelser' for e-cigaretter. Det er formodentlig et EU direktiv. Ansvaret for 'håndhævelse' af bestemmelserne er lagt over til Sikkerhedsstyrelsen (en varmestue for sundhedsfascister).

Alle produkter skal 'anmeldes'. Fristen for 'anmeldelse' er 20. november 2016. Indtil videre er ingen nikotin væsker 'anmeldt'. Tilsyneladende er visse andre produkter 'anmeldt', men man forstår at langt fra alle e-cigaret produkter er 'anmeldt'. I skrivende stund er 44 e-cigaret produkter 'anmeldt'. 44 - det er jo ingenting!

Sundhedsfascisterne er naturligvis sure over at alle forhandlere ikke er underdanige. Måske er det fordi forhandlerne forstår at de ikke får noget ud af at 'anmelde' de produkter de forhandler. Sundhedsfascisterne har tydeligvis ikke tænkt sig at 'godkende' et eneste e-cigaret produkt. De vil bare forbyde dem.

Da det koster 36.900 kroner at 'anmelde' et e-cigaret produkt, som der ikke er nogen reel grund til at antage sundhedsfascisterne vil 'godkende', er der ikke meget fornuft i at 'anmelde' noget som helst.


Slå hårdt ned

Sikkerhedsstyrelsen udtaler gennem en talsmand ved navn Mette Cramon, at 'styrelsen' vil 'slå hårdt ned'. Det er vel hvad man må forvente af en sundhedsfascist. Men der er et krav til at være udøvende fascist, som Mette Cramon og hendes kolleger ikke opfylder (endnu).

En rigtig fascist har polerede støvler, en uniform, en kasket med dødningehoved og et gevær. Det er geværet der er den vigtigste rekvisit for en fascist. Ingen af sundhedsfascisterne i Sikkerhedsstyrelsen har geværer (endnu).

Slå hårdt tilbage

Sundhedsfascisterne i Sikkerhedsstyrelsen vil ikke komme langt med deres 'kontrol'. Hvis der overhovedet kommer nogen effekt, vil det være at e-cigaret produkter kommer på det sorte marked. I yderste konsekvens vil 'rockerne' bare få noget mere at handle med.


EB om
Din e-cigaret er i fare


Tobak-jatak.dk

Den 20-11 2016

Back to content | Back to main menu