http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Ryg og vind!

Arkiv 2018 > Arkiv 2017Rygeforbud på hospitalers matrikler har været højeste mode i et par år. Alle mulige former for retorik er blevet anvendt for at fremme disse udendørs rygeforbud. Rygeforbuddene er blevet vedtaget.

Hospitalernes patienter og besøgende har vedholdende brudt disse udendørs rygeforbud. Belønningen er kommet. Nogle af de udendørs rygeforbud på hospitalers matrikler er blevet ophævet.Det er resultatet af en vedholdende modstand imod den politisk korrekte bølge af rygeforbud og forbud imod tobaksprodukter.

Politisk snerren over rygeforbuddene

To socialdemokratiske topfigurer, Sophie Hæstorp Andersen (Region Hovedstaden) og Bent Hansen (Region Midtjylland), er kommet op at skændes over rygeforbud på hospitalernes matrikler.

Bent Hansen har givet den som stærk mand ved at få indført udendørs rygeforbud på Region Midtjyllands hospitaler. Han mener at Region Hovedstaden skal genindføre et udendørs rygeforbud som er blevet afskaffet på regionens hospitaler. Han mener ”det vil være et godt signal”.

Sophie Hæstorp Andersen har været med til at administrere Region Hovedstadens udendørs rygeforbud på hospitaler. Hun har været stærk fortaler for det. Men hun er 'blevet klogere'. Region Hovedstaden har opgivet de stramme, udendørs rygeforbud. Rygerne brød rygeforbuddet og smed cigaretskod.

Så rygeforbuddene er blevet løsnet.

Modstand virker

Hvis rygere viser handlekraft og aktiv modstand imod rygeforbud vil de overvinde rygeforbuddene. Det nytter ikke at 'vise hensyn'.

På hospitalerne har rygerne brudt de udendørs rygeforbud. Og de har smidt skodder! Det er en konsekvent og beskidt måde at vise modstand med handling. Det er den slags metoder der skal tages i brug for at vinde. De virker.

Sundhed er krig

Rygeforbud, forbud imod tobak, og forbud imod handel med tobak er en del af en krig. Puritanere uden jordforbindelse ansporer til krigen. De perverterer videnskab for at opnå deres vision om et sundhedsrige på jorden. De opfinder ondskabsfulde løgnehistorier om passiv rygning og økonomiske omkostninger.

Det er krig.

Krigen kommer ikke ind i puritanernes fine, røgfrie konterer. Ingen forstyrrer dem. De mærker ikke konsekvenserne at den krig de ønsker.

Krigen kæmpes i hjemmene, i gaderne og overalt hvor mennesker mødes. For rygerne gælder kun et – ryg!

Ryg hvor som helst, når som helst og smid skod.

Det vil være et godt signal!

Link:

TV2:
Herlev Hospital går mod strømmen – intet rygeforbud her

Ekstra Bladet:
Rygekrig i S – Hold din pegefinger for dig selv

Tobak-jatak.dk

D. 17-6 2017


Back to content | Back to main menu