http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Bluff om rygning og demens

Arkiv 2018


Næsten dagligt er der negativ propaganda om rygning. Et underliggende had imod rygere er skabt, og hadet fodres gennem negativ propaganda. Det hele er pakket ind i noget nonsens om at det er 'for rygernes eget bedste' at disse hadekampagner udspiller sig.

Cigaretafgifter bruges til at stjæle rygernes penge. Og dette tyveri er åbenbart et gode.... Hvis tyveri og udplyndring er godt, hvorfor legaliserer man det så ikke for alle? Det er jo til vores eget bedste!
Faldende forekomst af demens

I Berlingske den 23. marts 2019 er der en artikel om demens der er flettet sammen med antiryge propaganda.

Forskning giver nyt håb i kampen mod frygtet sygdom:

Citat fra artiklen:

”Risikoen for at udvikle demens falder, og det kan skyldes, at færre ryger, viser ny undersøgelse.”

Læg mærke til formuleringen ”...og det kan skyldes...”.

Ja, så 'kan' det jo skyldes en hel masse. Det 'kan' skyldes global opvarmning eller flere solpletter. Eller lyserøde enhjørninger.

Sandheden

Forskerne aner ikke hvorfor forekomsten af demens er faldende. At det har noget med rygning at gøre er en ren spekulation. Den mest sandsynlige forklaring synes at være at behandlingen af hjerte-karsygdomme er forbedret.

Antiryge propaganda

Reelt er 'artiklen' en antiryge impuls. Den handler ikke om demens. Artiklen er en skjult reklame for 'tiltag imod rygning'. Det mest klare tegn på det, er denne sætning i den sidste del af artiklen:

”Men det er også et argument for, at der virkelig skal gøres en indsats for at få nogle røgfrie generationer. ”

Forskerne ved reelt intet om grunden til den faldende forekomst af demens. Forskernes uvidenhed om rygning skal bruges som et argument for 'indsats for at få nogle røgfrie generationer'. Da befolkningen er hjernevasket til hvad det betyder, vil man kunne aflæse i 'opinionsundersøgelser' at det er:

  • højere cigaretafgifter
  • skjulte cigaretpakker i butikker
  • lortefarvede cigaretpakker med splat billederTobak-jatak.dk D. 24 - 3 2019

Back to content | Back to main menu