http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Klarlunds ulidelige dumhed

Arkiv 2018 > Arkiv 2017


Nyhedsmediet Pølletiken giver spalteplads til megen dumhed. Når det kommer til rygning, skraber Pølletiken absolut bunden. Der prædikes bundløs idioti på rygeområdet. Især brugen af 'professor' Bente Klarlund Pedersen som skribent bidrager til idiotien.


Terror er harmløst

I en artikel i Pølletiken den 27. august 2017 sammenligner professor Klarlund rygning med terror, og når til den konklusion at terror er nærmest harmløst. Man behøver overhovedet ikke bekymre sig om terror. Rygning er meget farligere end terror.

Den første sammenligning Klarlund laver er med terrorangrebet den 11. september 2001, hvorved næsten 3000 mennesker omkom. Hun hævder at så mange dør af 'rygning ' i Danmark hvert kvartal. Dermed bagatelliserer Klarlund terrorangrebet.

Da Klarlund åbenbart ikke forstår forskellen på terror og rygning, så skal vi nok forklare det.

Terror er en forbrydelse

En terrorhandling er en handling som en eller flere gerningsmænd begår imod en eller flere ofre. Terror er en slags mord og voldelige overfald som gerningsmænd begår imod ofre. Derfor er det en forbrydelse.

Mord, voldelige overfald, tyveri og ødelæggelse af andres ejendom (hærværk) er ægte forbrydelser.

Døden er ikke en forbrydelse

Det er ikke en forbrydelse at dø.

Hvis man dør af alderdom er det ikke en forbrydelse. Hvis man dør af en grund der skyldes at man har slidt på sit eget legeme, er det ikke en forbrydelse. Hvis man overhovedet kan tale om at dø af 'rygning', så er rygning noget individet 'begår' imod sig selv.

Dermed er 'gerningsmand' og 'offer' en og samme person. Så det kan umuligt være en forbrydelse. Det skal ikke sammenlignes med terror.


Pølletiken: Rygning er stadig en langt større dødstrussel end terror


Tobak-jatak.dk

D. 11-9 2017

Back to content | Back to main menu