http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


EU’s sundhedsfascister rakker Danmark ned

Arkiv 2018


I EU sidder der tusindvis af velbetalte bureaukrater. Deres opgave er at manipulere med (herske over) borgerne i hele EU området. Senest har EU’s bureaukratiske sundhedsfascister udsendt en bandbulle over danskerne. Danskerne har fornærmet EU’s sundhedsfascister ved at drikke for meget alkohol.
Berlingske, den 06.01.2020 : EU slår alarm over dansk drukkultur

EU’s bureaukrater er grænseløst arrogante. De trækker fede lønninger. Som borgere har vi ingen demokratisk kontrol med dem. Som tak for deres udplyndring af os for at betale til deres fede månedslønninger, tillader de sig at rakke ned på os.


Unge

Fra artiklen i Berlingske fremhæves følgende:

”Ifølge rapporten (fra EU) ligger både unge og voksne danskere på en klar førsteplads i den drukdisciplin, hvor man indtager store mængder alkohol på én gang.”

Artiklen fortsætter videre i samme spor:

”EU-anbefalingen er således, at et større fokus på folkesundheden tyder på at kunne »forhindre mange for tidlige dødsfald« og dermed vil kunne løfte den forventede levetid for danskerne...”

I Danmark bjæffer sundhedsfascisternes kommunale skødehunde med i samme melodi:

”Det fremgår meget tydeligt her, at vi har et problem med en voldsomt usund drukkultur, der grundlægges i ungdomsårene, og som nogle aldrig rigtigt kommer ud af igen.”

Kontrol med voksnes liv

Det er klart, at der er en skjult dagsorden bag ønsket at ’beskytte unge’ mod alkohol.

Det handler ikke om at ’beskytte de unge’.

Det handler om at få kontrol med deres voksenliv.

Folketingets nikkedukker

Af artiklen fremgår at såvel SF som Enhedslisten står klar til at være sundhedsfascisternes villige nikkedukker. Venstre udtrykker sympati for sundhedsfascisterne, men nægter at hæve afgifter eller hæve aldersgrænser.

Sundhedsminister Magnus Heunicke (S), som er folkevalgt, er dog ikke mere folkevalgt end at han taler sundhedsfascisterne efter munden med følgende:

”Jeg deler derfor den bekymring for danske unges alkoholkultur, som fremgår af EUs rapport, og er åben for forslag til tiltag, der kan være med til at nedbringe de unges alkoholforbrug”.

Den omvendte magtpyramide

Hele det bureaukratiske kompleks italesætter og dirigerer Folketingets medlemmer. Hvad vælgerne selv måtte mene spiller ingen rolle. Almen fornuft spiller ingen rolle.

Der er i sandhed tale om et magtforhold, om hvilket man kan sige at det er halen der logrer med hunden. Din mening spiller ikke nogen rolle, medmindre det er ’den rigtige mening’.

Tobak-jatak.dk D. 8 - 1 2020


Back to content | Back to main menu