http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Antirygning er en narresut

Arkiv 2018Antirygerne har fået en historie i Pølletiken (Politiken). Påskuddet for at få historien frem er, at 'produkter med nikotin til rygeafvænning' er blevet en narresut. Brugen af disse produkter er i stigning. Men det påvirker ikke antallet af rygere. Faktisk er der en lille stigning i rygning.

Pølletiken, 28/12-18: Narresut

Det er ikke nødvendigt at læse Pølletikens artikel. Den er en lang opremsning af antirygeres dårlige undskyldninger for at blande sig i andre menneskers rygning.

Nu er antirygerne utilfredse med, at selv om de har fået deres vilje i årtier, så går tingene ikke som de ønsker sig. Antirygerne er ikke voksne nok til at erkende at deres 'røgfrie' utopi ikke har nogen interesse. De er en flok tudeprinsesser.

En lille tidshorisont

For at sætte udviklingen lidt i perspektiv, er her en lille tidslinje over 3 væsentlige begivenheder:

1977: Cigaretafgifterne steg markant. Prisen på en 20 styks Prince steg fra 10,05 kr. til 20,05 kr.

2002: Tobaksreklamer blev forbudt. Det betød at støtten til Hen-Ry blev forbudt.

2007: Rygning indendørs i 'det offentlige rum' blev forbudt.

Det er langt fra de eneste begivenheder. Der er en endeløs række af antiryge forbud, reguleringer og afgifter som er blevet indført. Alligevel er det i dag, i 2018, muligt at konstatere at rygerandelen har været uforanderlig i 6 år. Ja, det er endda muligt at rygning er i stigning. Der er flere der ryger!

Der har ikke været en cigaretreklame i 16 år! I praksis er organiseret agitation for rygeres rettigheder ophørt. Antirygerne har ingen organiseret modstand. Alligevel er rygerandelen stabil. Rygerne ryger videre.

Tobak er kommet for at blive

Antirygning er blot en af de mange falske doktriner i omløb. Vi lever i en løgnenes tid. Der er 'feminisme', 'globalisme' og 'lighed', bare for at nævne nogle få andre falske doktriner.

Lige siden tobakken kom til Europa for lige over 500 år siden, har der være antirygere. Der har været adskillige forsøg på at forbyde tobak, især rygeforbud. Der er eksempler på at der har været dødsstraf for at ryge. Alligevel ryger mennesker stadigvæk. Hvis historien har en lektie at lære os om tobak, så er det at tobak er kommet for at blive.

Alligevel er der en flok hysteriske tudeprinsesser der har held til skabe bølger imod rygning, fra tid til anden. Den nuværende hysteriske antiryge bølge vil dø ud, ligesom alle de foregående antiryge bølger.

Tobak er kommet for at blive.


Tobak-jatak.dk D. 30 - 12 2018
Back to content | Back to main menu