http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Put din tobak i et etui

Arkiv 2013 > Arkiv 2012


Nu er de over os, de klamme splatterbilleder, der skal skræmme os til døde, for på den måde at få os til at holde op med at ryge.

Tyrannerne bag forbudskommissionens befalinger: Mette Weird, Bente Karklud Pedersen, Morten Grønbræk m.fl. står selvfølgelig også bag dette nidkære tyranni udtænkt med det formål at få rygerne til at makke ret.

At der er tale om tyranni kan ikke anfægtes. Som begrundelse for billedadvarslerne står der i forbudskommissionens befalinger:
”Angstgenererede budskaber har indflydelse på holdninger, intentioner og adfærd. Desto større angst der genereres, desto værre opleves truslen og desto større er modtageligheden og effekten”.

Regeringens forbudskommission lægger altså op til, at staten bevidst skal påføre befolkningen et stærkt intimiderende psykisk ubehag for på den måde at få magten over borgernes holdninger, intentioner og adfærd. I nogle kredse kaldes dette fænomen for hjernevask og manipulation.

Og vores folkevalgte politikere står nærmest på tæerne af hinanden for, endnu engang, at genere vælgerne på det groveste.....

Ud over at forsøge at manipulere rygerne til at holde op med at ryge er formålet med splatterbillederne også, at få ikke-rygere til, at frygte røg så meget, at de motiveres til, på statens vegne, at tryne og udstøde rygerne.

Derfor vi vil på det allerkraftigste opfordre alle rygere til at bruge cigaretetuier og tobakspunge, så vi ikke hjælper staten med at udsprede propaganda imod os selv. Det er nemt at gemme de klamme propaganda-splatterbilleder væk i et etui - og det kan gøres enten billigt (en flad 20´er for et etui i plastic nede i den lokale kiosk) eller smukt hvis man vælger lidt dyrere etuier i læder, sølv, guld eller et af de mange smarte designerprodukter.
De viste etuier kan købes her: Etui 1 klik her. Etui 2 klik her. Etui 3 klik her. Tobakspung klik her


Back to content | Back to main menu