http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Den første sundheds advarselsmærkat på vin

Arkiv 2018Hos Tobak-Jatak har vi tit talt om at sundhedsadvarsler vil komme på andet end cigaretpakker. Vi har set dokumentation for at sundhedsfascister vil have sundhedsadvarsler på slik, pommesfrites og alkohol. Men vi har endnu ikke set en sådan advarsel med egne øjne. Før nu.

Advarslen er på en flaske vin. Der er to etiketter på de fleste vinflasker. I dette tilfælde finder advarslen på 'bagside' etiketten. Advarslen er på en flaske rødvin fra byen Paarl, i Sydafrika. Det er en rødvin af mærket 'Nederburg'. Vinen er formodentlig købt på det britiske marked. Så det må være britiske sundhedsfascister der har forlangt at den skal på vinflasken.ALCOHOL ABUSE IS DANGEROUS TO YOUR HEALTH


Det er teksten på advarslen. Oversat til dansk betyder det:


'Alkoholmisbrug er farligt for din sundhed'

Man skal ikke lade sig narre af denne relativt uskyldige advarsel. Det har været kendt siden romertiden, at alkoholisme kan være skadeligt for helbredet. At alkoholisme kan ødelægge leveren er ingen nyhed. Dette er kendt stof. Det har været kendt i over 2000 år.

Tag ikke fejl. Advarslerne vil snart blive mere hysteriske. Når først der er skabt accept for en uskyldig advarsel, vil mere følge! En dag vil det ende med ulækre billeder af syge organer - ødelagte levere, oppustede næser, grimme fødder, for at nævne et par eksempler.


Ændringer af genstand størrelse

Det er en kendt sag, at en flaske rødvin typisk indeholder 6-7 genstande alkohol.

På bagside etiketten af den rødvin vi har fat i, står der at rødvinen indeholder '10,5 Britiske enheder'. Hvad betyder det så lige?

Det betyder at britiske sundhedsfascister har fået gennemtrumfet en ændring af hvad en genstand alkohol er. Så i stedet for at rødvinen er angivet til 7 genstande alkohol, er den nu angivet til 10,5 genstande.

Mon ikke dette blot er et kneb som sundhedsfascisterne har fået indført for at få vinen til at virke 'farligere'? Jo højere tal der er, jo 'farligere' er det. Store tal er farlige!

Endelig er der angivet et maksimalt 'anbefalet' dagligt forbrug per person på etiketten. Den er angivet således:

Mænd 3-4 genstande per dag

Kvinder 2-3 genstande per dag
Bemærk det lille piktogram der viser at alkohol er 'bandlyst' for gravide!

Danske grænseværdier

Den danske 'sundhedsstyrelse' har nogle lignende grænser. Her er de senest gældende maksimale grænseværdier:

Mænd 2 genstande per dag

Kvinder 1 genstand per dag

Dette er baseret på at en flaske rødvin indeholder 6-7 genstande alkohol.

De danske grænseværdier har tidligere været højere. De var således før:

Mænd 3 genstande per dag

Kvinder 2 genstande per dag

2010: Danske alkoholgrænser er for høje

Bagatelgrænserne for alkoholforbrug kravler ned. Den standser først ved 0. Den seneste 'videnskab beviser' det. Sådan er det altid med sundhedsfascisternes 'videnskab'. De elsker tallet 0.

2018: Den eneste sunde mængde alkohol er nul

Det kommer til Danmark

Advarslerne på alkohol kommer til Danmark, medmindre der bliver oprør. Og det er næsten helt sikkert at der ikke bliver oprør. Måske vil der være lidt 'grænsehandel'. Men man må forstå at sundhedsfascisme er en global bevægelse, ligesom en del andre 'bevægelser'. Så grænsehandel hjælper ikke så meget, for sundhedsfascisme er også på den 'anden side' af grænsen.

Alle de velkendte argumenter vil blive brugt. En gammel traver er 'det fodslæbende Danmark' som danske sundhedsfascister elsker at bruge når de skal ødelægge frihed i Danmark. En anden traver er, at alkohol er 'farligere end hidtil troet'. Hensynet til 'børnene' er også en velkendt undskyldning. Og vi må naturligvis ikke glemme de 'uskyldige' ofre for alkoholisme – 'passiv alkohol', med andre ord.

Tobak-jatak.dk D. 3 - 2 2019


Back to content | Back to main menu