http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Vil Rasmus Paludan have flere rygeforbud?

Arkiv 2018Som ved et trylleslag har Rasmus Paludan og hans en-mands parti Stram Kurs fået vælgererklæringer nok til at blive opstillingsberettiget til det kommende folketingsvalg. Det er sket på grund af en flok dumme indvandrerunger som har lavet ballade i gaden, i stedet for at ignorere Rasmus Paludans komplet harmløse 'demonstrationer'. Så kan de lære det!
Hvad med rygning?

For os er rygning centralt for forståelse af hvad der foregår. Rasmus Paludans parti 'Stram Kurs' har dårligt nok et komplet partiprogram. For at gå Rasmus Paludan i bedene, har mediet Berlingske interviewet Rasmus Paludan om hans tanker om hvad 'Stram Kurs' mon har af 'visioner' udover indvandrer situationen. Det er der kommet følgende ud af:

Berlingske, den 29. april 2019: Paludan svarer på politiske spørgsmål

Skal vi lige se hvad Rasmus Paludan 'mener' om rygning:

”Vi ved jo, hvad der skal til for at få folk til at stoppe med at ryge, og det er at gøre cigaretterne dyrere. Men jeg er mere tilbøjelig til at sætte ind overfor udfoldelsesmulighederne, end jeg er for at sætte ind over for prisen, for jeg tror, at det rammer skævt. Det er sådan, at hvis man er forholdsvis velhavende har det ingen effekt, og hvis man er meget fattig, har det nogle gange en effekt, men det er en meget indgribende foranstaltning i forhold til folks øvrige livsudfoldelse, at så stor en del af deres indkomst går til cigaretter. Så jeg er mere tilbøjelig til at regulere de steder, det er tilladt at ryge.”


Anti ryge retorik

Rasmus Paludan taler den herskende antiryge propaganda efter munden. Det er jo blot en 'indspillet' holdning, når Paludan hævder at

”...hvad der skal til for at få folk til at stoppe med at ryge, og det er at gøre cigaretterne dyrere.”

Det er vist ikke noget han selv har fundet på.

I stedet siger han at

”...jeg er mere tilbøjelig til at regulere de steder, det er tilladt at ryge.”

Ah, flere rygeforbud. Hvor originalt. Det har Rasmus Paludan vist heller ikke selv fundet på.

Total uvidenhed

Rasmus Paludan er helt blank på rygning. Han aner ikke hvad han taler om. Han er tydeligvis fuldstændigt hjernevasket af sundhedsbrigaden.

I England er der indvandrerkvarterer, hvor selvbestaltede muslimske 'Sharia patruljer' render rundt og patruljerer. En af de ting de fokuserer på, er rygning. 'Sharia patruljerne' bryder sig ikke om rygning.

Måske Rasmus Paludan kan lære noget af dem :-)

Tobak-jatak.dk D. 2 - 5 2019Back to content | Back to main menu