http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Bliv gammel eller helt til grin

Arkiv 2013 > Arkiv 2012 > Arkiv 2011

Bliv gammel!
- eller helt til grin ?
Menneskers levealder er stigende,
takket være sundhedsvæsnets gode råd,
og bedre og bedre behandlingsmetoder.Dette herlige væsen som styres af -organisationen WHO - har forsket om og dygtiggjort sig i behandling af sygdomme som førhen tog livet af folk meget tidligere end i dag. Nu er det ikke mere en sensation at blive 100 år. Der kommer ikke telegram og en pose kaffe med hilsen fra kongen til den som opnår denne herlige alder. De tider er forbi, det ville bliver en alt for stor belastning for de forskellige regenter med alle de telegrammer og uddeling af kaffeposer. Og også alt for dyrt. I dag må folk nøjes med poserne de får under øjnene i takt med den stigende alder. Men på et eller andet tidspunkt får WHO nok også bugt med dem så hele menneskeheden bliver rynkefri, ligner Supermand - uanset deres køn - og så ens, at man ikke kan skelne dem fra hinanden. Til stor glæde for alle ligeretsforkæmperne.

Der er simpelthen ingen grænser for hvad forskning og gode råd kan udrette af mirakler.


Det ender såmænd med at mennesker bliver udødelige og umulige at se forskel på!


Hvorefter man kan nedlægge kirkegårde, lukke alle bedemændsbutikkerne - ligkistesnedkerne og de der binder kranse og buketter og bistår med andre ting ved begravelseshøjtideligheder må finde på noget andet at lave. Måske kunne de i stedet få arbejde på det enorme antal plejehjem vi alle sammen alligevel vil havne på. I hvert fald i overgangsperioden til målet er nået.

Det er fremtidsperspektiver der virkelig vil noget!


Nu kan det være jeg forgriber begivenhederne, der er endnu en bid vej til udødeligheden og ensretningen.
Foreløbig nøjes vi med at se overbærende på de der allerede er blevet gamle og har svært ved at klare sig i hverdagen, de anbringes på de før omtalte plejehjem hvor de må finde sig i at gå med ble som spædbørn, lægges i seng så tidligt at de afskæres for at se nyhedsudsendelser eller underholdning på TV, fordi det kniber med tiden for personalet. Der er ikke ret meget ved at ende på den måde, og der gøres alt hvad man kan for at holde liv i dem. De får sund kost - som de ikke kan lide - tvinges til at motionere - fyldes med medicin som gør dem rolige og trætte, og hvad man ellers ved er sundt for dem.

Problemet for dem er jo bare at de er født på et forkert tidspunkt.


Men frygt ikke udødeligheden skal nok komme bare du følger WHO's profetier.


Og der er nok at gå i gang med, ganske vist er der tale om utallige regler der skal følges, de er ikke lige morsomme alle sammen, der gives heller ingen garantier for at de virker.
Men
WHO og alle deres specialiserede underleverandører af regler om hvordan man opnår et langt og sundt liv er så gode og rene i troen at det snerper imod sterilitet, men hensigterne er gode og som enhver ved - helliger gode hensigter midlerne! Hermed har WHO gjort alt hvad deres profeter siger og gør ukrænkeligt.
Enhver person opdager i en tidlig alder at livet er en skrøbelig affære og at det eneste sikre er, at det er tidsbegrænset. Det er der ikke noget nyt i, heller ikke i at vi er bekymrede over at det nu engang er på den måde. For de fleste er et usselt liv at fortrække i stedet for at stille træskoene, eller hvordan man nu foretrækker at betragte denne uundgåelige afslutning. Trusler om tidlig død og forskelligt der kan afstedkomme det holder
"liv" i den sundhedssektor som dækker det meste af verden, Det er noget af en opgave at gennemskue, hvor meget vi kan stole på sundhedsprofeterne.
Spørgsmålet om det er medmenneskelige hensyn eller hensynet til deres egen private pengekasse der vejer mest i deres bestræbelser, er ligesom vor begrænsede levetid umulig at komme udenom.

At der så findes
kættere som jeg, med visse betænkeligheder er en hel anden historie, og ikke noget nogen behøver at tage sig af. De rigtig troende gør det heller ikke, de ser på mig med foragt og påstår jeg ikke ved hvad jeg taler om, når jeg peger på forskellige ulemper ved de mange regler som endda er endt med at blive til forbud, som gør overvægtige - tobaksrygere - folk med rynker i fjæset - de der glemmer at bruge cykelhjelm og andet sikkerhedsudstyr til forbrydere der kan straffes med bøder eller hvad man nu kan finde på så folk mærker det ikke nytter at stritte imod.
Kættere er ilde set, de forfølges og i de gode gamle dage brændte man dem på bålet som ikke rettede sig efter profeternes forskrifter. Så vidt går man ikke i dag, men det skyldes måske at
WHO endnu ikke har den samme magt som tidligere tiders religiøse profeter havde.
Jeg ved godt at sådan en vantro som jeg nu engang er, skal holde snuden for sig selv, det strider imod enhver anstændighed at gå imod de ukrænkeliges instrukser. De vil det jo så godt disse sundhedsprofeter.
At der så er bivirkninger ved deres anvisninger som kuer og undertrykker mange af dem de vil hjælpe har de desværre overset, fordi de mangler sans for proportioner.

De har nemlig glemt at tage højde for, at intet er så godt at det ikke er skidt for noget andet.


Det er ingen påstand, men en
kendsgerning. Og jeg har en svaghed for kendsgerninger!

Det hænger sammen med at vi så ofte stilles overfor løgnagtige og misvisende påstande, som alt for mange tager for gode varer. Det gælder især, når det drejer sig om de forbud som efterhånden er blevet så mange og uoverskuelige, at det kan knibe for en bare nogenlunde begavet person at kante sig igennem tilværelsen, uden af komme til at overtræde en eller flere af disse bestemmelser. Der er nok at tage fat på, forbud og indskrænkninger rasler ned over os i en mængde som kan gøre enhver stakåndet. Det lyder da velmenende at verdens ledere tager sig af befolkningernes sundhedstilstand, der er bare det triste ved denne omsorg, at sundhed er et begreb eller måske skulle jeg for nøjagtighedens skyld hellere sige at, det der kaldes for sundhed er en illusion, som ingen kan give en konkret forklaring på.

Men det har WHO taget højde for, de taler nemlig mest om det der er usundt, det skadelige - det der på forskellige måder kan gøre en person syg og i værste fald kan blive årsag til døden. Trusler om tidlig død og forskelligt der kan afstedkomme det holder "liv" i den sundhedssektor som dækker det meste af verden, så er de ude over det problem.Og jeg har fuld forståelse for denne dame!
Back to content | Back to main menu