http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Når lænkehunden glammer, så er det halsbåndet der strammer

Arkiv 2013 > Arkiv 2012


Rygernes "halsbånd" er efterhånden kvælende stramt! Hvor meget strammere skal det være før du "glammer"?.
Her er 9 ting du aktivt kan gøre for at glamme så højt, at du faktisk bliver hørt:


1. Køb din tobak i udlandet
2. Skid på rygeforbuddene
3. Giv ikke penge til Kræftens Bekæmpelse
4. Pak din indre svinehund langt væk
5. Put din tobak i et etui
6. Giv dine holdninger til kende
7. Stem på et parti som ikke vil tyrannisere dig
8. Hvis du bruger medicin, så sørg for at få kopimedicin når det er muligt
9. Udbred denne artikel


1. Køb din tobak i udlandet

Er der noget som kan få politiske demagoger til at ryste i bukserne, så er det grænsehandel og smuglersmøger. Det giver færre penge i statskassen, og dermed færre penge som de politiske demagoger kan jonglere rundt med i deres omfordelingscirkus. Dét kan de bestemt ikke lide! Grænsehandel og smuglersmøger er simpelthen vores fremmeste våben imod de politiske demagoger.

Politikerne og den danske stat misbruger deres magt til at tage vores penge fra os. De penge de frarøver os igennem horrible afgifter bruger de derefter på at svine os til i alle medier og forbyde os adgang til det offentlige rum. Hvorfor frivilligt betale til dét?.

Sundhedstyrannerne siger at dyre afgiftsbelagte cigaretter vil få dig til at holde op med at ryge! Hvis du hører til blandt de rygere der ikke er interesseret i rygestop, så skal du selvfølgelig lade være med at købe de dyre afgiftsbelagte cigaretter. Når du betaler de groteske afgifter, så får du nemlig samtidig meget mere af den danske stats tyranni med i købet. Køb i stedet billig rulletobak i udlandet, f.eks. i Tyskland. Besparelsen på rulletobak er enorm. Hvis du foretrækker fabriksfremstillede cigaretter og køber dem i Tyskland, så er besparelsen begrænset, men du er i stedet med til at demonstrere din utilfredshed med de grådige afgifter og hetzen imod os.

Når du alligevel er i Tyskland, så er der masser af andre varer som også er urimeligt højt afgiftsbelagt i Danmark og som du samtidig kan spare penge på: Sukker, sodavand, alkohol, kød, smør, andre dagligvarer, cd/dvd´ere, tandlægebesøg etc. De fleste vil lynhurtigt have tjent transportudgifterne ind, - og uanset om besparelsen der ud over er lille eller stor, så er fornøjelsen ved at sætte en kæp i hjulet for tyrannerne altid en dejlig sidegevinst. Gør en tur ud af det.

Hvis du bor langt fra landets grænser, så kan det være at der i dit lokalsamfund findes nogle "hårdkogte forretningsfolk" med "forretning" i en port eller baggård, som kan tilbyde dig smuglersmøger. Opsøg dem! Spørg dem! Det handler om udbud og efterspørgsel. Begynd at efterspørge kontrabandesmøger, så vil de blive udbudt på et tidspunkt. Det er sådan det fungerer i lande som Canada og Irland.

Læs mere her...
http://www.tobak-jatak.dk/det_sorte_marked_er_vejen_til_frihed_.html
og her...
http://www.tobak-jatak.dk/cigaretsmugleri.html

2. Skid på rygeforbuddene

Rygere er anstændige mennesker som normalt opfører sig pænt og som hellere tager en smøg end en konflikt. Men vi er under skyttegravsbeskydning fra antirygerlobbyen og hvis vi vil overleve den krig, så er vi nødt til at erstatte det pæne og anstændige med civil ulydighed for en stund.

Start med at se højt og flot på de rygeforbud der alligevel ikke kan håndhæves: "De udendørs rygeforbud". Og når du er varmet op, såå...

Smid dine skodder overalt. Hvis nogen brokker sig, så svar dem, at du skam også meget hellere vil bruge et askebæger - indendørs - end at rende rundt og svine på gaden.

Forbudsskiltene. Hader du også synet af dem? De er overalt! Og det er selvfølgelig sådan forbudsmagerne insisterer på at det skal være, for deres propaganda skal være i vores synsfelt konstant for at virke. Men - Hvad nu hvis skiltene forsvandt? Graffiti kan gøre underværker her eller en skruetrækker. Skiltene er i bund og grund ikke andet end manipulerende propaganda som vi har fået mast ned over hovedet. Forbudsmagerne har nul respekt for rygernes interesser, ønsker og behov, så hvorfor skal vi respektere deres manipulerende propaganda?.

For de modige er mulighederne lige så uendelige som hetzen imod os og begrænsningerne som tyrannerne lægger ud for os.

Den eneste grund til at forbuddene virker er jo, at vi
vælger at respektere og overholde dem. Det er måske ved at være på tide at vælge om, - at løsne halsbåndet. Skift lænkehunden ud med en fræk slagterhund. Vær kreative.

Læs mere her...
http://www.tobak-jatak.dk/skid_og_vind.html

3. Giv ikke penge til Kræftens Bekæmpelse

Kræftens Bekæmpelse, medicinalindustrien og antirygerlobbyen har et tæt samarbejde om at tyrannisere rygerne og hjernevaske os til at købe nicorette og champix i stedet for tobak.

Gør alt hvad du kan for at undgå at støtte disse tyranner økonomisk.

Hvis du skulle være i tvivl, så gentager vi det gerne: Kræftens Bekæmpelse er frihedens fjende nr. 1

Læs mere her...
http://www.tobak-jatak.dk/giv_ikke_penge_til_dsdens_ksbmand.html


4. Pak din indre svinehund langt væk

"Den indre svinehund" - Vi besidder den alle i mere eller mindre udtalt grad, hvis vi ikke bevidst og aktivt holder den i ave. Det er en nærtagende, smålig og aggressiv men fuldkommen normal og almenmenneskelig psykologisk mekanisme: "Hvis du bliver trådt over tæerne, så får du lyst til at forsvare dig og træde igen".

Det ved tyrannerne
alt om og de benytter sig målrettet af mekanismen til at spille forskellige befolkningsgrupper i samfundet ud imod hinanden. Det er en fuldstændig integreret del af den metode demagogerne anvender til at tyrannisere og manipulere store befolkningsgrupper til at makke ret.

Vi kender alle mekanismen: "Hvis jeg ikke må holde hund, så må du ikke spille høj musik" eller: "Hvis jeg ikke må ryge, så må du ikke drikke eller være for tyk". Jo mere vi som individer bliver skræmt, begrænset og tyranniseret af magthaverne og omgivelserne, jo mere smålige og aggressive er vi selv tilbøjelige til at blive overfor "de andre" - og pludselig render vi alle rundt og agerer politibetjente på statens vegne.

Og det er lige nøjagtigt det demagogerne ønsker af dig
; De ønsker at gøre dig skræmt, smålig og aggressiv for på den måde at få dig til at blive deres egen private kamphund. De misbruger din iboende indre svinehund til at få dig til at gøre det beskidte bidearbejde på gadeplan, på din arbejdsplads og i din familie og venskabskreds.

Bekæmp denne mekanisme! Pak din indre svinehund langt væk! Lad være med at angribe og bide "de andre" bare fordi du selv er under angreb. Lad være med at agere politibetjent overfor dine medmennesker!.

Hvis du vil ændre på verden, så start med dig selv. Hvis du ikke bryder dig om at blive begrænset og tyranniseret, så lad være med at begrænse og tyrannisere andre.

5. Put din tobak i et etui

Lad være med frivilligt at fungere som en omvandrende reklamesøjle for tyrannernes ækle skræmmepropaganda.

Alle ikke-rygerne i din omgangskreds, som ser de ækle splatterbilleder på
din tobak, væmmes ved billederne - ved tobakken - ved røgen - og ved dig.

Det er selve formålet med splatterbillederne. Demagogerne ved godt at splatterbillederne og advarslerne ikke får
dig til at stoppe - men propagandaen virker i allerhøjeste grad på de ikke-rygere som ser din tobaksemballage. Formålet med splatterbillederne og advarslerne er at gøre dig upopulær i dine omgivelser.

Sørg for at INGEN ser skræmmepropagandaen på din tobak - gem billederne væk i et etui.

Begynd at give rygere i din omgangskreds lækre, trendy og smukke cigaretetuier og tobakspunge i gaver, så de også får gemt splatterbillederne og advarslerne på deres tobak af vejen.

Læs mere her...
http://www.tobak-jatak.dk/put_din_tobak_i_et_etui.html


6. Giv dine holdninger til kende

Gør brug af ytringsfriheden (medens vi stadig har noget af den tilbage).

Deltag i debatter i
online-medier. (Lad være med at gå i dialog med antirygerne. Det er spild af tid og psykisk energi - det fører ikke til noget konstruktivt, du vil bare brænde ud af deres hadske udgydelser). Læs i stedet artiklen og post blot én relevant og rygervenlig kommentar - og forlad så debatten. (Skriv og Skrid). Så enkelt er det. Gør det hver eneste gang du ser en rygerartikel, hvor du kan poste debatoplæg efterfølgende. Stem gerne rygervenlige kommentarer op når det er muligt at stemme.

Skriv læserbreve til
dagbladene og lokalaviserne. Langt fra alle vil blive udgivet, men hvis rigtig mange rygere bombarderer medierne med læserbreve, så vil det gøre en forskel på sigt.

Kontakt dine
lokale politikere. Fortæl dem at de er gået for vidt, - at nok er nok. Fortæl dem, at du er træt af at blive nedgjort, tyranniseret og udstødt. Fortæl dem, at du vil sætte dit X ved et andet parti, hvis de ikke begynder at respektere dig, dine interesser og din personlige frihed. Og sæt så handling bag dine ord!

Her er en liste over folketingets medlemmer og deres e-mailadresser
http://www.ft.dk/Folketinget/findMedlem/MedlemmernesAdresser.aspx


7. Stem på et parti som ikke vil tyrannisere dig

Der er to
rygervenlige partier i Danmark: Liberal Alliance og Dansk Folkeparti.
Resten er ud af den samme "surdej". De vil alle stjæle dine penge og bestemme over dit liv. Der er måske små detaljer i deres bevæggrunde, men resultatet er stort set det samme: De ønsker alle mere tyranni i form af reguleringer, begrænsninger, afgifter og forbud.

Radikale Venstre er det mest ekstremt rygerfjendtlige parti i Danmark.

Uanset hvilken partifarve du ellers går rundt og har som ryger, så er det tvingende nødvendigt med et krystalklart politisk ryger- og frihedsstatement næste gang vi skal til valg.

Et jordskredsvalg til LA og DF vil være en afklapsning til alle de rygerfjendtlige forbudsmagere i samtlige de andre partier. Hvis det virkelig piner dig ikke at stemme på dit vanlige parti, så kan du jo altid vende tilbage når de har fattet budskabet.


8. Hvis du bruger medicin, så sørg for at få kopimedicin når det er muligt

Undgå at støtte de medicinalvirksomheder der producerer rygestopprodukter. Køb ingen af deres produkter. Check din medicin, - hvis den kommer fra en af følgende medicinalvirksomheder, så undersøg om der findes billigere kopimedicin fra en alternativ og mindre pengestærk medicinalvirksomhed:

GlaxoSmithKline
Pfizer
Johnson & Johnson
Novartis & McNeil

Det handler om at få kontrol over hvilke lommer dine penge lander i. Sørg for at de ikke lander i lommen på dem der vil sygeliggøre dig og stjæle din frihed og dine penge.

Kopimedicin består af nøjagtig de samme aktive indholdsstoffer, kopimedicinen sælges blot med et andet handelsnavn. Producenterne af kopimedicinen har bare færre penge at strø om sig med til propaganda og lobbyarbejde som vil skade dig.

Tal med apoteket eller din læge om alternativer til den medicin du får. De skal tilbyde dig den billigste kopimedicin der svarer til det ordinerede.


9. Udbred denne artikel

Hjælp med at få denne artikel til at sprede sig som ringe i vandet, - eller som røgringe om du vil.

Læg link til artiklen i diverse online debatfora, hvor rygere dukker op. Du kan bruge dette link: http://tobak-jatak.dk/nar_lankehunden_glammer_sa_er_det_halsbandet_der_.html

www.tobak-jatak.dk, den 23. september 2012


Back to content | Back to main menu