http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Giv ikke penge til Dødens Købmænd

Arkiv 2013 > Arkiv 2012

De megalomane forbudsmagere fra Kræftens Bekæmpelse går på gaden for at tigge om dine penge den 25. marts 2012.Opfordringen fra os er krystalklar: Behold dine penge for dig selv!

Kræftens Bekæmpelse er en flok "Dødens Købmænd", der lever fedt af kræftsygdomme og død, - og det er meget svært at få øje på
deres økonomiske incitament for, at fjerne kræft. Det vil jo fjerne selve deres eksistensgrundlag, hvis kræft engang skulle gå hen og blive udryddet. Det eneste de reelt ønsker er dine penge og magten til at begrænse din frihed.

Men de er rigtig gode til at stikke folk blår i øjnene. De spiller på din dødsangst - og de bilder dig ind, at du kan købe dig et evigt liv hvis bare du giver dine penge væk til dem - og de er virkelig professionelle "tiggere":

Rigtig mange mennesker forærer hvert år indsamlerne penge, - fordi de er bange for at dø af kræft. (ca. 32 mil. kroner sidste år)Deres medlemmer betaler kontingent til dem, - fordi de er bange for at dø af kræft. (ca. 91 mil. kroner sidste år)Selv fra de døde får de penge! Deres indtægter fra testamenterede penge (fra døde som
ikke havde nogen gavn af dem) udgør næsten dobbelt så stort et bidrag til deres økonomi som medlemskontingenterne fra de levende, der håber på, at Kræftens Bekæmpelse kan frelse dem fra kræftdøden. (sidste år var det ca. 161 mil. kroner).

De får også penge fra staten (disse penge kan du, som skatteyder, ikke slippe for at betale til dem) til deres forebyggende cirkus og til pseudoforskning efter hvor mange syge og døde af kræft de kan dokumentere statistisk. Jo flere, jo bedre. Og de er dygtige. Når de plæderer overfor politikerne for at staten skal bruge flere af vores skattepenge til "forebyggelse", så disker de op med tallene for
hvor mange nye kræfttilfælde der er hvert år (disse tal er stigende) - og når de skal dokumentere, at deres "forebyggelse" virker, så disker de op med tallene for hvor mange døde der er af kræft (disse tal er faldende).

Sandheden er, at intet, af dét disse Dødens Købmænd har foretaget sig, har hjulpet. De har ikke forbygget noget som helst, - flere og flere får kræft! Deres tyranni af befolkningen har ikke fået
kræfttilfældene til at falde, - faldet i kræftdødsfald er ikke organisationens ære, men alene et spørgsmål om, at lægernes behandling af kræftpatienterne er blevet langt bedre de senere år. Til gengæld er de professionelle udi kunstarten: at lokke penge fra befolkningen, - og fra staten.

Også kræftscreeningerne er en god forretning for Dødens Købmænd. Det er dokumenteret, at brystkræftscreeningerne ikke redder liv. Ikke et eneste! Men Kræftens Bekæmpelse plæderer alligevel voldsomt for at fortsætte screeningerne, på trods af at det koster statskassen svimlende mange penge til ingen verdens nytte. Hvorfor mon? Jo, for en kvinde der indkaldes til kræftscreening og efterfølgende dybt bekymret går og venter på svar på om hun har kræft eller ej er langt mere motiveret for at melde sig ind i organisationen (og give sine penge til den - underforstået) end en kvinde der lever sit liv lykkeligt ubekymret. Kræftscreeninger er simpelthen en fantastisk pengemaskine for Kræftens Bekæmpelse.

Hvad man til gengæld helt sikkert får for sine surt tjente penge, hvis man skulle finde på at forære dem til Dødens Købmænd den 25. marts, er en masse tyranni og angstgenererende propaganda i medierne, smækfyldt med trusler om frygtelig sygdom og tidlig død, hvis man ikke hopper og danser efter deres pibe. Man støtter også en forening, der massivt lobbyer i medierne og i folketinget for indgreb i borgernes liv gennem reguleringer, afgifter og forbud. Der er ingen grænser for, hvad disse forbudsmagere insisterer på at blande sig i:


 • tvungen læbepomade på byggepladser
 • forbud imod solarier
 • påbud om brug af solcreme
 • saltindhold i maden skal sænkes
 • om vi må spise kød (max. 500 gram kød om ugen)
 • borgernes BMI
 • alkoholforbrug
 • om borgerne spiser sundt nok
 • diverse screninger
 • motion
 • om du cykler eller kører bil
 • om du må ryge
 • hvor gammel du skal være for at ryge og drikke
 • om du har lov til at være i stue, på restaurant, på arbejdsplads og i boligselskab med rygere
 • osv...


Og de nøjes ikke med at "give gode råd". De er totalitære. De er almægtige. Og de stopper sandsynligvis ikke før den dag der er dødsstraf for at overtræde deres "kræftlove" - og om den dag måtte komme, så vil de nok bare opfinde endnu flere farlige ting som befolkningen ikke længere må.

At give Kræftens Bekæmpelse penge er det samme som at række Fanden en lillefinger. De bruger pengene til at tyrannisere dig og bestemme over dit liv og det eneste du helt sikkert ikke får, er bekæmpelse af kræft.

Kræftens Bekæmpelse får ikke fem flade ører af os!
Back to content | Back to main menu