http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Hvem er vi

Om os

Tobak-jatak er et arbejdsfællesskab. Vi er 4 personer.Skribent : Søren

Talsmand : John Christiansen

Skribent: Oda Plysmaas (Rest In Peace - Hvil i fred)

Analytiker: Schæferpigen


Vi er et arbejdsfællesskab. Vi skaber impulser. Vi laver analyser. Vi holder øje med udviklingen på livsstilsområdet. Politisk er vi uafhængige af partier. Men vi kan ikke sige os fri for sympati for liberalismen og i visse sammenhænge anarkismen. Mennesker skal være frie. Mennesker der er buret inde, uanset buret er lavet af stål eller propaganda, lever ikke. Den der ikke er fri, er ikke i live.

Tobak-jatak er ikke en forening. Vi har ingen generalforsamling. Vi opkræver ikke kontingenter. Vi holder ikke bestyrelsesmøder. Vi interesserer os ikke for at bestride bestyrelsesposter og vi spilder ikke tid på at vedtage en masse højttravende resolutioner. Alt dette er overflødigt, for vi ved allerede godt, hvad vi vil! Vi bruger i stedet tiden på at formidle og sprede vores budskaber - og det er netop dét, vores arbejdsfællesskab handler om.

Hvis du kan gøre en forskel, og er villig til at lægge arbejde i at skrive, analysere eller udsprede budskaber hører vi gerne fra dig. Men vi er ikke interesserede i ideer. Vi kender de metoder der skal bruges. Og hvis du også kender dem og ved hvordan de skal bruges, så er du mere end velkommen. Vi har en kamp. Kan du kæmpe?
Back to content | Back to main menu