http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Rygeforbud i fængsler betyder kaos

Arkiv 2018De vanvittige rygeforbud i visse dele af verden er nået til fængslerne. Det er sundhedsfascisterne der står bag disse rygeforbud. Sundhedsfascisterne påstår at det vil beskytte de ansatte og de indsatte imod 'faren' ved passiv rygning.

Rygeforbud er paradis

Sundhedsfascisterne hævder også, at rygeforbuddene overhovedet ikke giver problemer i fængslerne. Efter en kort periode vil alle være glade for disse rygeforbud, siger de. Sundhedsfascisterne påstår endda at cigaretindustrien sætter falske rygter i omløb om at rygeforbuddene vil give ballade i fængslerne.

I England har de moret sig med at indføre rygeforbud i fængslerne. Lad os undersøge sundhedsfascisternes løfter om hvordan det går med 'de problemfrie' rygeforbud i fængslerne.Hurlumhej i cellerne

Nyhedsmediet 'Mirror', 29. april 2018: Sygeplejersker beordret til at boykotte fængsler

Artiklen er lidt rodet. Der er uorden i præsentationen af hvad der er foregået. Lad os begynde med begyndelsen!

Begyndelsen

For nogen tid siden er der blevet indført rygeforbud i de engelske fængsler. Konsekvensen af de vidunderlige rygeforbud er, at prisen på tobak er steget dramatisk i fængslerne. Det er klart at tobak er forbudt i fængslerne. Det betyder dog ikke, at man ikke kan købe tobak. Det betyder bare at prisen på tobak er meget høj.

Konsekvensen

I fængslerne koster 28 hjemmelavede cigaretter op mod 2000 kroner!

Der er naturligvis enkelte fanger der har råd til denne pris. Men de fleste i fængslerne er på jagt efter et billigere alternativ. Og de har fundet et.

Kunstig cannabis

Et stof man kalder 'spice', som en kunstig form for cannabis, kan købes i fængslerne. En enkelt joint koster kun små 30 kroner. Den kunstige cannabis er meget stærk. Men da den er noget billigere end cigaretter, er mange fanger overgået til at ryge dem.

Fangerne bliver meget skæve af disse joints. Rygning af disse joints betyder at nogle områder i fængslerne har høje koncentrationer af 'kunstig cannabis' røg.

Røghysteriet

De ansatte i fængslerne bliver tilsyneladende syge af denne røg. Om der er tale om hysteri synes ikke afklaret. Fængslerne får desuden besøg af sygeplejersker der skal tilse syge fanger. Sygeplejerskerne bliver tilsyneladende også syge af den stærke cannabis røg.

Den nævenyttige direktør

En direktør i hospitalsvæsenet har beordret sygeplejerskerne til at boykotte fængslerne indtil fængslerne 'har fået ordnet forholdene'.

Måske skulle direktøren i stedet anbefale sygeplejerskerne at tage en karton cigaretter med. Så skal fangerne nok holde op med at ryge kunstig cannabis.

Direktøren for det hele

En direktør i fængselsesvæsenet udtaler at 'den bedste måde at reducere forsyningen af narkotika på er at reducere efterspørgslen'.

Det lyder jo meget originalt. Mon det er noget han selv har fundet på?

Man kunne jo prøve med tobak......

Tobak-jatak.dk

D. 3 - 5 2018

Back to content | Back to main menu