http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Hvorfor hader sundhedsfascister e-cigaretter?

Arkiv 2016 > Arkiv 2015


Jævnligt læser man om dampere der påpeger at deres e-cigaretter er 'sundere' end at ryge. Dampere har endda en vis tendens til at være nedladende overfor rygere. Damperne synes at rygerne er 'usunde' mens de selv er 'sunde'.

Damperne undrer sig højlydt over at sundhedsfascister ikke bryder sig om e-cigaretter. Damperne forsøger endda at vinde sundhedsfascisternes anerkendelse ved at påpege at e-cigaretter er 'sundere' end at ryge tobak.Sundhedsfascisternes reaktion på e-cigaretter er, at de ikke er 'ufarlige'. Sundhedsfascister hævder at dampen fra en e-cigaret indeholder 'kræftfremkaldende stoffer'. Dette argument er lige så idiotisk som at påpege at et æble indeholder 'kræftfremkaldende stoffer'. Alt indeholder 'kræftfremkaldende stoffer'. Og sandt er det, at æbler indeholder 'kræftfremkaldende stoffer'. Men æbler indeholder ikke tilstrækkeligt med 'kræftfremkaldende stoffer' til at kunne fremkalde kræft.

Hvad er der på spil med e-cigaretter, og hvorfor er sundhedsfascister arge modstandere af e-cigaretter?

Konkurrence

Det enkle svar er, at sundhedsfascister hader konkurrence. Hvis det er muligt at udvikle tobaksprodukter og erstatningsprodukter der er praktisk taget harmløse, så mister sundhedsfascisterne en del af deres magtgrundlag. E-cigaretten truer sundhedsfascisternes etablerede privilegier. Sundhedsfascisternes propagandakampagner vil miste relevans. Det bryder sundhedsfascister sig ikke om.

I dag kan sundhedsfascister leve et komfortabelt liv på røgfrie kontorer, hvor de kan sidde dagen lang og bedrive diskrimination i det godes navn. De kan sidde og opfinde uhyrlige løgnehistorier om andre mennesker – de usunde - og hæve en fed løn for det. Det er meget tiltrækkende for mennesker med en mørk side – tænk at kunne få løn for at være ondskabsfuld!

Flagskib

Antirygning er sundhedsfascisternes flagskib. Antirygning er den disciplin der har givet sundhedsfascisterne deres stærkeste platform. Alt hvad der overhovedet kan tænkes at underminere antirygning vil blive bekæmpet af sundhedsfascister. Og det gælder især harmløs tobak!

Det er ikke første gang sundhedsfascister har været afvisende overfor tobaksprodukter der er praktisk taget harmløse. Røgfri tobak i form af snus og skrå kan demonstreres til at være praktisk taget harmløst. Men disse former for tobak har sundhedsfascister været nedladende overfor. Så de røgfrie tobakker er næsten forbudt i Danmark, med skrå som undtagelse.

I Sverige ser man helt anderledes på røgfri tobak. Der er såvel snus som skrå fuldt lovligt. Det er fordi snus i Sverige har en etableret position på markedet, og kendes som værende et ret harmløst tobaksprodukt. Sverige er et af de steder i verden hvor sundhedsfascismen ikke har haft held til at ødelægge den røgfrie tobaks omdømme. Endnu.

Sundhedsfascister hader tobaksprodukter og tobaks erstatninger som er harmløse eller praktisk taget harmløse. De gør alt for at ødelægge enhver form for omdømme af tobak, selv når tobaksprodukterne nærmest må betegnes som 'sunde'. Det ville ødelægge sundhedsfascisternes flagskib, antirygning, hvis det blev alment kendt at der findes nærmest harmløse tobaksprodukter. Og sundhedsfascismen hader bestemt e-cigaretter af denne grund. Sundhedsfascister har brug for 'farlige' cigaretter!

Dampere raser over ny lov, EB Nationen


Back to content | Back to main menu