http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Der har gået en tobaksryger på Åboulevarden!

Arkiv 2013Der har gået en tobaksryger på Åboulevarden!
Det kan enhver da se.


I mange år har man i vekslende regeringer, på de forskellige TV stationer og i dagblade ladet sig styre af
Kræftens bekæmpelse denne velhavende organisation som tromler folks tobaksrygning hensynsløst ned under foregivende af at ville gavne og hjælpe dem. Rygerne har ikke bedt om hjælp, de fleste rygere ved hvad de gør og skal nok selv tage konsekvensen af rygningen, hvis den overhovedet har nogen af særlig sundhedsmæssig karakter. Noget vi er mange som tvivler på.

For at få rygerne ned med nakken
har denne velhavende organisation sat den helt store propagandamaskine i gang
og spreder skræk og rædsel,
uden hensyn til andre end sig selv.


De er og vil være en magtfaktor som tvinger folk med hidsige råb om død og fordærv til at spytte i deres indsamlingsbøsser så de kan blive rigere end de allerede er og bevare den prestige som følger med rigdom. Derfor må det være på tide at indse, det er en meget dårlig investering at give endnu flere penge til denne organisation. Smæk døren i når deres indsamlere banker på, de gør mere skade end gavn. Stop enhver opbakning til den flok hysteriske propagandamagere. Deres påstande er både løgn og latin, og deres mission er at styrke medicinalindustrien og sig selv.

At give penge til Kræftens bekæmpelse er at støtte Dødens Købmænd


Vi har for længe siden gennemskuet deres ondskabsfulde og løgnagtige fremfærd, som har gjort en meget stor del af befolkningen til smugrygere og andre til en flok hysteriske og fordømmende rullekoner der ser det som en pligt i sundhedens hellige navn at rulle tobaksrygerne i tjære og fjer og formene dem adgang og muligheder forskellige steder, hvor netop en cigaret, en cigar eller en velstoppet pibe får dem til at slappe af og føle sig godt tilpas. I den hysteriske debat omkring forherligelsen af rygeforbud som foregår, er det de frelste tobaksforskrækkede, som er ude af stand til at se de er blevet taget ved næsen der råber højest. Ofte er der tale om tidligere rygere som savner den afslappelse rygning giver, der er de mest ivrige. De må nemlig have noget at hænge deres mangel på omtanke og deres længsel efter tobaksrøg op på. Det er sørgeligt men sandt.

Back to content | Back to main menu