http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Danske sundhedsfascister bruger tredjehåndsrygning

Arkiv 2014


Tredjehåndsrygning er et udtryk for, at noget har været i kontakt med tobaksrøg. Den genstand, der været i kontakt med tobaksrøg, postuleres at udsende tredjehåndsrygning. Det er det seneste fupnummer som sundhedsfascister har fundet på for at fortsætte heksejagten på rygere. Sundhedsfascister har ingen skam i livet, og ingen trækker grænser for dem. De er gået fuldstændig over gevind.Den amerikanske sundhedsekspert, Professor Michael Siegel, Boston Universitet i USA, har i lang tid påpeget at sundhedsfascister er gået over gevind med deres antirygefanatisme. Han anser antirygefanatismens seneste postulater om tredjehåndsrygning for at være et rent falsum. Det fremgår af hans blog The Rest of the Story: Tobacco News Analysis and Commentary. Professor Michael Siegels til dato seneste kommentar om tredjehåndsrygning har overskriften UC Riverside Scientists Release the Results of their Research on Thirdhand Smoke .........................in their Grant Application.

I Danmark er der for nylig fremkommet en nyhed som spiller på begrebet tredjehåndsrygning. Det fremgår af en artikel på BT's website.

Opsang til rygere: Skift tøj før du besøger børnebørnene.

I denne artikel tordner Inge Haunstrup Clemmensen fra Kræftens Bekæmpelse imod rygere ved, at forlange at de skal skifte tøj inden de besøger deres børnebørn. Det råber Inge Haunstrup Clemmensen op om på grund af 'partikler' i rygeres tøj, som hun postulerer er 'skadelige'. Med andre ord spiller Inge Haunstrup Clemmensen på begrebet tredjehåndsrygning. Det er den slags udfald man må forvente af Inge Haunstrup Clemmensen.

Men det er ikke første gang danske sundhedsfascister har spillet på tredjehåndsrygning. Det skete allerede i 2007. Dengang forsøgte
Kolding Sygehus at narre rygere til at tage rygejakker på når de gik udenfor hospitalet for at ryge, i forbindelse med besøg på børneafdelingen. Om Kolding Sygehus stadigvæk forsøger at prakke rygere den type fup på skal være usagt. Men tredjehåndsrygning er blevet forsøgt før i Danmark.

Der er ikke brug for nogen opsang til rygere om at skifte tøj eller iføre sig rygejakker. Derimod er der brug for en opsang imod sundhedsfascisme. Det er på høje tid borgere og politikere gør op med sundhedsfascismen. Sundhedsfascismen skal i graven hurtigst muligt. Det skal enhver form for fascisme. Det er historiens lektie.
Back to content | Back to main menu