http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Kapitel 22 : Hun har lært meget om klodens luner og kræfter - af regnbuen!

Oda har ordet > Kapitel 1 - 13 > Kapitel 14 - 32


Hun har lært meget om klodens luner og kræfter - af regnbuen!Og ravnenes snak fik hende til at se mange tegn på at dens råstyrke var blevet animeret af Abelonernes storhedsvanvid - deres tro på, at de havde ret til at udnytte alt til egen fordel. Uden hensyn til hvem og hvad det gik ud over! Det var, som ravnene sagde, sket før når en art - eller et samfund var gået for vidt.

Abelonerne så det som naturkatastrofer. Og det ser voldsomt og imponerende ud når kloden viser sine kræfter, men også skræmmende - meget af det de har bygget - broer, veje og store paladser bliver ødelagt og mange mister liv eller førlighed! frygter det mere end noget andet, men tror alligevel de kan bekæmpe eller udnytte det, til deres egen fordel. Kalder det klimaændringer og holder stormøder om problemet, uden de tager sig af at kloden er levende i stadig forandring som alt liv er og hverken den eller klimaet kan de tæmme.
Hun sukker igen og skæver til det billedtæppe som hænger i hendes køkken!Abelonerne havde aldrig forstået hvad hun mente med det.


Back to content | Back to main menu