http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Morten 'pisser på andre' Kabell – går efter rygerne

Arkiv 2018 > Arkiv 2017


Den københavnske 'teknik- og miljøborgmester' Morten Kabell har profileret sig som bilist hader. Det har gjort ham meget populær. Han er ligefrem blevet udnævnt som 'årets københavner'. Den politiske lærestreg er at man kommer langt hvis man pisser andre ned af ryggen. Det forklarer mange historiske begivenheder.Morten Kabell har besluttet sig for finde nogle nye at pisse ned af ryggen. Det bliver jo lidt kedeligt i længden at pisse bilister ned af ryggen. Så nu skal rygerne pisses ned af ryggen. Det gælder om at følge moden. Befolkningens aggressioner skal fokuseres. Det gælder om at være en af dem der pisser 'de andre' ned af ryggen.

Skodkampagne

Under mottoet 'skod avler andet skrald' skal rygere gøres til syndebukke for småtteri som smides på gaderne. Der fremføres at 'skodderne ... udgør 86 % af den samlede mængde affald, der bliver smidt på gaden'.

Det er klart at hvis et skod tæller lige så meget som en henkastet avis, så kan det måske passe at 86 % af affald smidt på gaden er skodder.

Men det er jo slet ikke en misvisende statistik – vel?

Naturligvis er det netop cigaretskod der gør at andet affald også bliver smidt på gaden. Inden man smider en gammel avis fra sig – checker men lige om der ligger et skod. Har man en brugt serviet fra en burger bar smider man den kun fra sig – når der ligger et skod. Og karamelpapir smider man kun på gaden - hvor ligger et skod.

Tænk en gang - hvis ikke det var fordi folk røg cigaretter, ville der overhovedet ikke findes affald!

Årsagen

Grunden til at der er så mange skod på gaden er, at indendørs rygeforbud blev indført for 10 år siden. Hvis man ikke kan lide skoddene på gaderne, så kan man ophæve forbuddet. Det er nemt og gratis.

Forbud er skrald

Der er i dag over 70.000 forbud og reguleringer. Lovgivning er blevet til en skraldeplads af forbud. Der er så mange forbud, at det overhovedet ikke giver nogen mening at forsøge at overholde dem.

Et af de første forbud der skal fjernes er rygeforbud. Det er et godt sted at starte.

Og det er helt sikkert at Morten 'pisser på andre' Kabell ikke er mand for at gøre det.

Pølletiken: Nu skal cigaretskodderne væk fra gaderne i København

Tobak-jatak.dk

D. 26 - 6 2017
Back to content | Back to main menu