http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Jagten på 'de fede'

Arkiv 2018

Jagten på 'de fede'


Det er nemt at regne ud, at når rygerne er blevet lagt for had, så er det kun et spørgsmål om tid før 'de fede' også bliver lagt for had. Kampen mode 'de fede' har ligget og simret i lang tid. Men nu er 'Sundhedsstyrelsen' begyndt at sigte på 'de fede'. Der er kommet en impuls gennem medierne.

Berlingske, den 6 marts: Et gigantisk problem

Ekstra Bladet, den 6 marts: Så mange danskere er overvægtige


Et 'gigantisk' problem

En 'ekspert' siger ”Det her er et gigantisk problem. Det fører til øgede medicinske udgifter, en nedsat arbejdsstyrke, nedsat indtjening og i sidste ende en dårligere velfærdsstat.”

Hvis velfærdsstaten er truet af 'de fede', så er det måske på tide, at overveje hvad det er for en 'velfærdsstat' der er skabt. Hvad med at afvikle den?

Kan man afprøve frihed – måske?

Forfejlet regulering

Den samme 'ekspert' fortsætter ”Vi har 60 års evidens for, at de tiltag, vi har prøvet, ikke virker, og nu er over halvdelen af danskerne blevet overvægtige”.

Hvis tiltag ikke virker – så er det vel logisk at opgive dem.

Måske frihed virker bedre.

Men regn ikke med at 'eksperter' opgiver at lave tiltag fordi de ikke virker. De vil bare forlange flere og flere tiltag. Til sidst ender det med at vi alle skal bures inde bag pigtråd og fodres af hvidkitlede eksperter. Spørgsmålet er så hvem der har magten over de hvidkitlede eksperter.

Bjerge af mad

Et af de mere morsomme tiltag der har været brugt i årtier, er de såkaldte 'madpyramider'. Disse pyramider er en slags bjerge af mad, som man placerer i massernes synsfelt. Med disse billeder af bjerge af mad, forventer man at folk skal holde sig slanke!Måske et billede af en ostemad ville virke bedre!

Der kommer snart dødningehoveder på flæskestegen. Madvarer skal ligne cigaretpakker. Bare vent og se.

En million tiltag og afgifter

Endelig udtaler 'eksperten' ”Der er ikke bare én forklaring på, hvorfor folk er overvægtige, men snarere en million forklaringer.”

Jaså. Det må jo betyde, at der er grundlag for en million tiltag og afgifter! Endeløst bureaukrati og grænseløs udvidelse af den udøvende magt (et kodeord for 'politi') står foran os.

Kan det være at vi bare skal holde op med at tilbede staten og alle dens 'eksperter'? Hvad med at holde op med at tro på 'politik'?

Hvad med at lade os være?


Tobak-jatak.dk
D. 9 -3 2018


Back to content | Back to main menu