http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Rygning er farligst...?

Arkiv 2018I årtier har antirygerne haft patent på rygning – som det 'farligste'. Men der er andre der gerne vil have patent på noget der er 'farligst'. Der er 'trafikforskere', 'narkoforskere' og 'fedmeforskere'. Det er bare for at nævne nogle få.

Nå, men 'fedmeforskere' (eller 'ernæringseksperter' – de har mange navne) er gået antirygerne i bedene. Nu vil de have at det vi spiser skal være 'farligst'.Alle har altid vidst at hvis man spiser for meget, ender man med at blive overvægtig. Og det er ikke godt for helbredet at være meget overvægtig.

Men det kan 'ernæringseksperter' jo ikke leve af. Så nu har disse 'eksperter' lavet en 'undersøgelse'. Og det har selvfølgelig fundet ud af at 'usund' mad er 'farligere' end at ryge. Det er der kommet en propaganda impuls ud af.

Berlingske: Usund mad dræber flere mennesker, end rygning gør

11 millioner kadavere

'Eksperterne' har beregnet at der på verdensplan er 11 millioner mennesker der 'dør' af 'usund mad. De påstår at det skyldes at folk ikke spiser 'optimalt'. Hertil er der ikke andet at sige end, at mennesker ikke bare spiser for at være 'optimale'.

8 millioner kadavere

De samme 'eksperter' hævder at 8 millioner dør af 'rygning' på verdensplan. Dermed har 'ernæringseksperter' vundet over antirygerne.

Dem der har det højeste bjerg af kadavere vinder i denne makabre konkurrence.

Sundhed er dominans

Alle 'eksperter' har et mål til fælles.

De vil dominere deres medmennesker til at opføre sig på en bestemt måde. Hvis de får øje på noget de ikke bryder sig om, kan de bruge det som påskud til at dominere dem der gør det.

Trangen til at dominere andre mennesker er en egenskab der er meget stærk hos nogle mennesker.

Derfor har den slags mennesker altid følt sig tiltrukket af 'sundhed'. Og derfor bryder de sig i særlig grad ikke om rygning. Men de kan altså heller ikke udstå at folk spiser hvad der passer dem.

Tobak-jatak.dk D. 7 - 4 2019

Back to content | Back to main menu