http://www.Tobak-jatak.dk


Go to content

Main menu:


Lortefarvede cigaretpakker gør smugleri nemmere!

Arkiv 2018 > Arkiv 2017


Vi har tidligere skrevet om de lortefarvede cigaretpakker. De er udtænkt af sundhedsfanatikerne for at chikanere rygere. Men der er en fordel ved de lortefarvede cigaretpakker. Fordi alle pakker er næsten ens, så er de meget lette at kopiere og smugle. Det har cigaretsmuglere opdaget.I Storbritannien har statsmagten indført lortefarvede cigaretpakker. Tobaksfabrikanter har inden da advaret imod at det vil gøre smugleri lettere. Sundhedsfanatikerne insisterer på at tobaksbranchen skal 'holdes udenfor' enhver 'indflydelse'. Hvis det er derfor statsmagten har overhørt advarslerne, så skylder rygerne en tak til sundhedsfanatikerne. De lortefarvede cigaretpakker har åbnet for mere cigaretsmugleri!

De første tilfælde af smuglercigaretter med lortefarvede cigaretpakker er fundet i kiosker. Der er tale om kopicigaretter. Ifølge nyhedsmediet 'betterRetailing', som er et medie for forretningsdrivende, er de første lortefarvede pakker med kopicigaretter handlet i en kiosk i London. Prisen var nøjagtigt den samme som de originale cigaretter. Så der er kioskejere der tjener godt på den handel!

Danske sundhedsfanatikere vil foreslå nøjagtigt det samme. Der er intet 'dansk' over disse fanatikere. De fungerer alle som 'underafdelinger' af FN organisationen WHO. Så når britiske sundhedsfanatikere får gennemført en sundhedslov, så er det helt sikkert at 'danske' sundhedsfanatikere vil foreslå det samme. De læser alle sammen den samme 'sundhedsbibel' som WHO har skrevet.

Sundhedsfanatikerne vil ikke tage ansvaret for det smugleri der kommer i kølvandet på deres lortefarvede cigaretpakker. De vil skyde skylden på alle andre, sandsynligvis først og fremmest på cigaretfabrikanter.

Sundhedsfanatikerne opfører sig som en flok elefanter i en porcelænsforretning. Det er porcelænet der er skyld i al postyret!

BetterRetailing, 10 november 2017:
First fake plain packs discovered

Tobak-jatak.dk

D. 15 - 11 2017

Back to content | Back to main menu